Ocaklarspor`un Stoperi Fatih ameliyat oldu.

Ocaklarspor`un Stoperi Fatih ameliyat oldu.

Sanayispor-Ocaklarspor karşılaşmasında sakatlanan Fatih Yenigün`ün teknik olarak futbol oynaması mümkün değil.

Ocaklarspor`un 4 numaralı oyuncusu Fatih Yenigün 21Aralık pazar günü Bandırma Sanayi Arenada oynanan Sanayispor- Ocaklarspor karşılaşmasının 14 dakikasında zemin hatasından kaynaklanan düşme ile sakatlanmıştı. Fatih Yenigün kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde teşhisten uzak ihtimaller üzerinde değerlendirme yapılınca İstanbul`a giderek çekilen emar ve  kapsamlı teşhis sonucu ayak yan bağlarında lif kopması meydana geldiği belirlenerek ameliyata alınmıştı.

Fatih Yenigün ameliyat sonrası İstanbullu doktorlarının gözetiminde tedavi süresini sürdürürken geldiği Ocaklar`da koltuk değnekleri ile yürüyüş egzersizi yapmaya başladı.

Yenigün, Doktor reçetesi  doğrultusunda haftanın belirli günlerinde Bandırma Özel Hastanesine gelerek fizik tedavisi görüyor.

Amatör olarak giydiği Ocaklarspor forması ile yaşadığı şanssız sakatlık neticesi yeşil sahalardan uzak kalan Fatih Yenigün, yaşanan şanssızlığın her futbolcunun başına gelebilecek bir sakatlık olduğunu özellikle olumsuzluğun neden olduğu sentetik halı sahalarda top oynayan tüm amatör arkadaşlarına tavsiyede bulunarak, dikkatlerini bu noktadan ayırmamalarını istedi.

Bandırma Manşet spor servisi olarak Fatih Yenigün`e geçmiş olsun der acil şifalar dileriz.

 



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli