OÇEM`den, TBMM Tülay Babuşcu ziyareti.

OÇEM`den, TBMM Tülay Babuşcu ziyareti.

Balıkesir Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi(OÇEM)`nde eğitim gören öğrenciler Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu`yu mecliste ziyaret ettiler



Balıkesir Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM)`nde eğitim gören öğrenciler Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu`yu Türkiye Büyük Millet Meclisin`de ziyaret ettiler.


Yaklaşık otuz kişilik öğrenci grubu Türkiye Büyük Millet Meclisi rehberleri ve yetkilileri de 
eşlik ederek grup toplantı salonları, genel kurul salonunu ve meclis bahçesini bilgi alarak gezdiler.

Yemeğin hemen ardından Balıkesir Otistik Çocuklar Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrenciler ve velileri  Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu`yla meclis bahçesinde bolca sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu: ``Ziyaretlerinden dolayı bugün öğrencilerimiz beni çok mutlu ettiler. Kendileri de aynı zamanda farklı bir gün geçirdiler`` dedi.

Engelli çocukların eğitimlerinin sadece ailelerin sorunu olmadığını da ifade eden Babuşcu, ``Bu sorun, hepimizin sorunudur.`` dedi.

Bu çocukların hayata daha çok katılmaları gerektiğini, kendi hayatlarını devam ettirebilmelerinin  ise ancak eğitimle mümkün olabileceğini dile getiren Babuşcu, ``Öğrencilerimizin ihtiyacını karşılamak için  özveriyle, fedakarlıkla çalışan öğretmenlerimize de  destek olmak bizim görevlerimiz arasında birinci sırada yer almaktadır.``dedi.
Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşcu Balıkesir Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM)`nde eğitim gören öğrenciler,öğretmen ve velilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim dedi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli