Oda meslek komiteleri ziyareti sürüyor.

Oda meslek komiteleri ziyareti sürüyor.

Bandırma Ticaret Odası 7. Meslek Komitesi Tuhafiye Manifatura ve Kırtasiyeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odasını Ziyaret etti.

Odalar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi, sektörel sorunların tespit edilerek çözüm arayışlarının gerçekleştirilebilmesi için Oda Yönetim Kurulu üyesi ve 7.meslek komite üyesi Can GÜLMEZGİL, Meslek Komitesi Başkanı Ercan YAĞCI, Komite Üyesi Hakan GÜVENLİER, Eray ERBAY ve komiteden sorumlu oda personeli Halil KUNDURACI, Ayakkabıcılar ve Tamircileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adnan GEMİCİ’yi ziyaret etti.

Başkan Adnan GEMİCİ, Ticaret Odası’ndan bu tür toplantıların devamını ve Oda’nın öncülüğünde birliktelik kültürünün geliştirilmesini talep etti. Başkan en önemli konularından birisi çarşıda kurulan işportacılar ve özellikle dini bayramlarda bu işgalin çok fazla arttığını dile getirdi ikinci olarak Başkan Festival dönemlerinden önce aşağıda yapılan stantların kiralanması için Bandırma esnafını haberdar edilmesi için gerekli duyuru ve ilanların yapılmasını dile getirdi. Ayrıca ara eleman eksikliği olduğunu belirtti. Çıraklık Okulu’nun daha yetkin olması durumunda işverenlerin rahatlayacağını ifade etti.

Her ay düzenli olarak toplanarak üyelerinin sorunlarını görüşen Bandırma Ticaret Odası 7. Meslek Komitesi, Üyeleri GEMİCİ’yi ve yönetim kurulu üyelerini komite toplantısına davet etti. Odalar arasındaki bağların güçlendirilmesi ve sorunlara birliktelik kültürü ile çözüm sağlanması için gerçekleşen ziyaretin devamı konusunda odalar arasında görüş birliği oluştu.

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı