Odada toplantı

Odada toplantı

KOSGEB destekleri anlatılacak

Bandırma Ticaret Odası, Küçük ve Orta Ölçekli Sanayiyi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleri ile ilgili bir toplantı düzenleyecek.

Oda yönetimi, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, 18.01.2018 Perşembe günü, Oda salonunda, saat 11.00´de başlayacak toplantıya KOSGEB Balıkesir Müdürü ve uzman personelinin de katılacağı belirtilirken, şöyle denildi:

?Toplantıda, yeni destek programları hakkında bilgi verilecek, şikayet ve öneriler paylaşılacaktır. Özellikle orta-yüksek ve ileri teknoloji sektörleri ile imalat sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizin toplantıya katılımlarını önemle rica ederiz.?

Toplantıda, KOSGEB´in yeni vizyonu doğrultusunda imalatçı ve orta-yüksek teknolojilere sahip işletmelere yönelik çıkarmış olduğu iki adet yeni destek programının(KOBİ Tekno-Yatırım Destek Programı ve Stratejik Ürün Destek Programı) tanıtımı, KOSGEB´in hâlen verilmekte olan, ancak bölgemizdeki işletmelerden yeterli başvuruların bulunmadığı destekleri ile ilgili şikayet ve önerilerin gündeme geleceği bildirildi.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Odada toplantı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli