ODAMIZ DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARI SIAL” E KATILDI

ODAMIZ DÜNYANIN EN BÜYÜK GIDA FUARI  SIAL” E KATILDI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Kocaman'a fuara katılım sertifikasını verdi.





Türkiye Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu`da fuara katıldı

Fransa
'nın başkenti Paris'te, 21-25 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşen dünyanın en büyük gıda fuarı SIAL Uluslararası Gıda İçecek Fuarı'na Bandırma Ticaret Odası yanı sıra, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Bandırma Ticaret Borsası ve Susurluk Ticaret Odası ile birlikte katıldı.


Odamızı temsilen fuarda, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Kocaman, Meclis Başkanımız Muharrem İyianlar, Meclis Üyemiz Recep Kayan, Proje Koordinatörümüz Hakkı Zakir İpek ile birlikte iş adamlarımızdan Aykut Kayaoğlu, İsmail Işık ve Serhat Kandemir yer aldı.

100 ülkeden 5 bin 900 firmanın stant kurduğu fuara, Güney Marmara Kalkınma Ajansı çatısı altında katılan Odamız, bölgemizde faaliyet gösteren gıda firmalarının yanı sıra ilçemizin de tanıtımını yaptı. Fuar süresince gerçekleşen ikili görüşmelerde iş adamlarımız uluslararası alanda yeni iş imkânlarını görme fırsatı buldu.

Fuarı ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Yönetim Kurulu Başkanımız Osman Kocaman'a fuara katılım sertifikasını verdi. İş dünyasının yoğun ilgi gösterdiği standımızı Bandırmalı hemşerimiz Türkiye Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu ve fuarın milli katılımını organize eden İstanbul Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Yalçıntaş da ziyaret etti.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı