Off Roadçular Kaz Dağlarında Buluştu

Off Roadçular Kaz Dağlarında Buluştu

Edremit Off Road Doğa ve 4X4vtutkunları kulübü derneği üyeleri, 1. Bahar etkinliğinde biraraya geldiler



Edremit
İlçesinde faaliyet gösteren, Edremit Off Road Doğa ve 4x4 Tutkunları Kulübü Derneği, Kaz Dağları Olcay Piknik yerinde, kendi üyeleri için kahvaltılı bir etkinlik düzenledi. Kulüp içinde Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirmek ve kaynaşma amaçlı tertiplenen kahvaltıda, kulüp üyeleri doyasıya eğlenerek stres attılar.


Etkinlik hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Onur Yavaş, derneğin yeni kurulduğunu ve bu amaçla üyeler arasında Birlik, Beraberlik ve Dayanışma bilincini geliştirmek için böyle bir etkinlik düzenlendiğini belirtti. Derneğin kuruluş amacı hakkında da bilgiler veren Başkan Yavaş, Dernek, Türkiye'de ve Edremit Körfezinde Off-Road sporunu tanıtmak, yaymak, geliştirmek, gelenek haline sokmak, Gezi ve kamp organizasyonları, Eğitim çalışmaları, 4x4 Araçların teknik özellikleri ve bakımı, Zorlu arazi koşullarında arazi sürüş teknikleri, Ekipman kullanımı, Araç kurtarılması, İlk yardım, Doğada kamp ve çadırlı yaşam, Konvoy halinde araç sürme teknikleri gibi konuları ve bunun yanında tüm doğasever ve 4x4 tutkunlarını bir araya getirmek amacı ile kurulmuştur.” Dedi. Derneğin kuruluşunda emeği geçen kurucu üyeler Coşkun Taşkın, Hüseyin Zanbak, İbrahim Gutay, Mustafa Kırar, Mustafa Olcay ve M.Umut Kılıç'a teşekkür eden Başkan Onur Yavaş,  derneğin daha faal ve aktif olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.


Edremit, Akçay, Avcılar, Altınoluk ve Ayvalık gibi körfezin çeşitli yerlerinden etkinliğe katılan Off Roadçılar, yeni kurulan derneğe tüm doğa ve 4x4 tutkunlarını beklediklerini ifade ederek, bu tarz etkinlikler ile birlik ve beraberliğin pekiştirildiğini ve doğa ile iç içe olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, organizasyonda emeği geçen yetkililere teşekkür ettiler. 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı