Ofis Buğday alımlarına başladı.

Ofis Buğday alımlarına başladı.

TMO Bandırma Merkez silolarından sonra kampanya süresince Aksakal alım merkezini devreye soktu.

TMO Bandırma Merkez silolarından sonra kampanya süresince Aksakal alım merkezini devreye soktu.

Tarımsal istihsalde önemli potansiyele sahip Bandırma ve çevre ilçelerin kırsal mahalleleri Arpa’dan sonra Buğday hasadına başlandı.

Özellikle Buğday alım noktasında TMO’nun alım yapmadığı söylemleri üreticiyi tedirgin ederken, Borsa üzerinden tüccarın aldığı ürüne 6 tl dolayında fiyat verilmesi endişeye neden olmuştu.

TMO Bandırma merkez müdürlüğü liman tesisleri yanı sıra dün Aksakal alım merkezini devreye soktu. 

TMO’nun Aksakal merkezli alım deposunda başlayan alımlarda küçük bir kampanya açılışı yapan TMO’nun davetine AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Doğan ile Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez’de katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, “Toprak Mahsulleri Ofisi Aksakal'da alım merkezini bugün alımlara başladı.  Aksakal’da günlük ortalama 500 tona kadar alım yapılacak.  Bandırma merkez depoda alımlar devam etmekte. Hasat sezonu yoğun geçtiğinden randevular ileri tarihe verilebilir. 

Üreticilerimiz telaşa kapılmasın, Toprak Mahsulleri Ofisi son römorka kadar ürün alımına devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” Dedi.

 AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan ise yaşanan yağmurlu mevsim dolayısı ile üründe beklenen rekolte artışı olduğunu, üretici açısında son derece bereketli geçen bir hasat dönemi yaşandığını vurgulayarak, “Hayırlı, bereketli sezon diliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan üreticimizi memnun edecek bir taban fiyatı belirlemesi ile TMO’yu harekete geçirmiştir. Üreticimizin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir. Kazasız belasız bir harman sezonu diliyorum üreticimize Bereketli olsun” dedi.



salih çabuk
5.07.2023 22:56:30
20 kisi toplanarak bu cifciyi kandirmayin karacabey ofisi almadi herseyi medyadaki iki fotoyla yonlendiremessiniz ciftciyi yine tefeci tuccarin eline birakiyonuz 10 kisiden aliyorsunuz 1000 kisiyi geri ceviriyonuz bumualim dediginiz

Anahtar Kelimeler: Buğday alımlarına başladı.
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı