Ofis modası geçti.

Ofis modası geçti.

Gönen Ziraat Bankası Müdürü A.Fuat Balmumcu mesaisinin üçte ikisini alan çalışmasında geçiriyor.

Gönen Ziraat Bankası Şube Müdürü Alper Fuat Balmumcu mesaisinin önemli bölümünü müşterileri işyerlerinde ziyaretle geçiriyor. 

Bankacılık sektöründe masa başı mesai anlayışı demode oldu. Banka müdürleri artık zamanlarının önemli bir bölümünü masa başında değil, alan çalışmasında geçiriyor. 

Bankacılık sektöründe kıran kırana yaşanan rekabet ortamında, mutlaka sahaya inilmesi gerektiğini ifade eden Gönen Ziraat Bankası müdürü  Alper Fuat Balmumcu ``Hele kıran kırana rekabet ortamının yaşandığı bu süreçte, mutlaka sahaya inerek müşterisini ziyaret etmeli. Bu nedenle yöneticiler odalarında geçirdikleri zamanı her gün daha da azatarak, sık sık müşteri ziyaretinde bulunmalı.`` dedi.

Birçok yöneticinin saha çalışmalarını rekabetin ve yenilikçiliğin anahtarı olarak değerlendirdiğini vurgulayan Balmumcu, yaklaşık 8 aydır Gönen’de şube müdürü olarak görev yaptığı ilçede çalmadığı kapı bırakmadığını söyledi.

Alper Fuat Balmumcu, ``Her gün 3-5 müşterisini işyerlerinde ziyaret ediyorum. Bu çalışmalarıma zaman zaman ekibimi de dâhil ediyorum. bu performans kısa bir zamanda Gönen’de iyi bir ivme yakalamamıza neden oldu.`` dedi.

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı