Öfkesini Köpek´ten aldı.

Öfkesini Köpek´ten aldı.

Sokak köpeğinin boğazını kesti

Erdek´te bir kişi, sokak köpeğinin boğazına bıçak sapladı.

Kamera kayıtlarından belirlenen 1960 doğumlu G.Y. isimli kişi, sokak köpeğinin, kendisine saldırması nedeniyle hayvanı bıçakladığını öne sürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri köpeği sabahleyin, sahildeki ağların arasına saklanmış durumda, kanlar içinde bularak, ilk tedavisi için belediye veterinerine götürdüler.

G.Y. hakkında Hayvanları Koruma Kanunu´na muhalefetten hakkında işlem yapılmak üzereyken bölgedeki kameraların izlenmesi sonucunda köpeğin saldırdığı gerekçesiyle vazgeçildi.

/resimler/2018-11/8/1305119998088.jpg

EVA OTANSEV: ?ÖNÜNE GELEN KÖPEK BIÇARLARSA VAY VALİMİZE!?

Hayvan Hakları Federasyonu(HAYTAP) Erdek Temsilcisi Eva Otansev, boğazından bıçaklanan köpeğin kesinlikle saldırgan bir yapıda olmadığına dikkati çekerken, şunları söyledi:

?Bu köpeğimiz, sahil bölgesinde yaşayan, bizim beslediğimiz, kulağı belediye tarafından küpelenmiş bir hayvandır. Kaldı ki herkes yanında bıçak taşıyarak hayvan mı bıçaklayacaktır? Bu köpek kesinlikle saldırgan değildir. Köpeğin veteriner harcamalarını HAYTAP olarak biz üstlendik. Hâlen Günay Elik´e ait veterinerde tedavisi sürüyor. Şu anda sağlık durumu iyi. Ancak yaşadığı acı olay nedeniyle ürkek. Bu hayvanı daha sonra yeniden yaşadığı sahile bırakacağız. Böyle her önüne gelen, kendisine saldırdığını öne sürerek sokak hayvanını bıçaklarsa vay halimize!?

/resimler/2018-11/8/1306293876788.jpg



Anahtar Kelimeler: Öfkesini Köpek aldı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı