Öfkesini yenen kazandı

Öfkesini yenen kazandı

Bandırma deplasmanındaki zirve mücadelesini Reşadiye kazandı 0-1

1.Amatör kümede şampiyonluk mücadelesi veren iki ekip Sanayispor ile Reşadiyespor´un Süper lig mücadelesini Reşadiyespor kazandı. 0-1

/resimler/2018-1/14/1843060877188.jpg

Stat: Sanayi-Bandırma

Hakemler: Hidayet Zeybek *** Mert Baykal *** Kadir Devrim***

SANAYİSPOR: 86- Mehmet Kokola (1-Sedat) 2-Aral 4-Güvenç 5-Altuğ 3-Mert 17-Çağlar  7-Çağatay (9-Sercan) 6-Tolga  8-Kenan  10-Soner  72-İsmail 

Antrenör: Sedat ERKAN

REŞADİYESPOR: 1-Cihan 2-Doğuş 3-Hami 14-Tugay  16-Mert  (13-A.Samet)  6-Recep  7-Seyhan  8-Tahir  9-Semih  10-Okan  9-İlkcan (11-Mevlüt) 

Antrenör: İlhan PIRAVIDILI

GOL: Dk. 57 Recep (Reşadiye)

KIRMIZI KARTLAR: Dk. 85. (Mehmet Kokola-İsmail Hakkı- Altuğ- Soner (Sanayi) Mevlüt (Reşadiye) 

1. Amatör Küme´nin zirve mücadelesi için Sanayi stadında sahaya çıkan taraflardan Reşadiye Gönen´de oynanan ilk karşılaşmada müsabakayı 2-0 kazanan ekip olmasına karşın 15. haftada puan cetvelinde gelinen nokta her iki ekibe şampiyonluk kapısını aralamıştı.

Sanayi´nin galibiyeti veya beraberlik halinde ligin tamamlanmasına 5 hafta kala şampiyonluk düğümünü çözmeye yetmeyecekti.

Devre arasında eksikliklerini iyi değerlendiren iki ekip tüm hesaplarını bu karşılaşmaya göre yapmışlardı.

İlk 45 dakikada savunma refleklerinin öne çıktığı karşılaşmada maçın skorunu kaleciler ve savunma hatalarının belirleyeceği anlaşılmıştı.

Katı savunma yapan ekiplerin gol ayakları en fazla ceza yayı önlerinde etkisiz hale gelirken Reşadiye 57 dakikada Sanayi yarı alanının sağ kanadından serbest vuruş kazandı.

Atışı kullanan genç oyuncu Recep, Sanayi kalesi önüne orta yaptığı top kale önündeki perdeleme nedeni ile Metmet Kokola´yı kontripiyede bırakarak ağlarla buluştu.

İşte bu hatalı gol Sanayi´nin direncini kırdı ve savunmalar dahil gol arama noktasında tüm hatları ile rakip yarı alanda pozisyon ararken, zaman zaman kalesinde tehlikeli anlar yaşadı.

Karşılaşmanın sonlarına gelindiğinde oyun gerildi, hareketler sertleşti karşılaşmanın orta hakemi Hidayet Zeybek´in sarı kartlar ile karşılaşmayı tamamlama isteği başarılı olmadı.

85. dakikada yaşanan sert hareket karşısında Sanayispor´dan Soner´e gelen kırmızı kart oyunu futboldan pankras´a taşıdı.

Yumruklar-tekmeler havada uçuştu, seyirci polis sahaya girdi ve ortam durulduğunda Hakem Hidayet Zeybek´in seri kırmızıları göründü. Sanayispor´da Soner´den sonra  Kaleci Mehmet Kokola, İsmail Hakkı ve Altuğ, Reşadiye´den ise Mevlüt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar.

90. dakikayı 1-0 önde kapatan Reşadiye 2017-2018 futbol sezonunun son çeyreğini altarnetifsiz şampiyon namzeti olarak girdi.



Anahtar Kelimeler: Öfkesini yenen kazandı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli