``Oğlum bak git``polimiği

``Oğlum bak git``polimiği

Milletvekili M. Cemal Öztaylan , parti binasında düzenlediği basın toplantısında, çantasından çıkarttığı ‘' Oğlum Bak Git'' tişörtüyle Sedat Pekel'e gönderme yaptı




Milletvekili M. Cemal Öztaylan, AK Parti İlçe binasında, İlçe başkanı Eşref Kasapoğlu, İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Okbay, Talip Yıldız ve Meclis üyelerinin de katıldığı basın toplantısında, Belediye Başkanı Sedat Pekel'in kendisi ile ilgili iddialarına cevap verdi ,ve 20 ay kaldı ‘' diyerek, Bir temizlik işçisinin , kendisini elindeki kemerle, taciz eden çocuğa söylediği ‘'Oğlum Bak Git''  sözünün yer aldığı tişörtü çantasından çıkartarak‘' Hadi be oğlum artık git'' dedi.

Öztaylan, basın toplantısında, ‘'Ek sözleşme ile değiştirilen  Otel inşaatının imar komisyonuna götürülmediği gibi, inşaat hisselerinde yapılan değişiklik kıymet takdir komisyonu üyelerine götürülüp sunulmamıştır ‘'.diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:.

‘'Bandırma Belediyesi'nin  yapmış olduğu icraatsızlıklar, Bandırma halkın sunulması gereken hizmetler hiçbir şekilde bu kadar  boş ve boşa geçen  3yıl 3 yıl olmadı. Eğer ki bir insan hala bu kadar olumsuzlukla biz şunu yaptık bunu yaptık, diyerek hala hava atıyorsa , bazı insanlar  da susuyorsa onun makamından ve mevkiinden dolayı.susuyordur. Belediye Başkanlığı görevi bittikten sonra OKEY'e dördüncü bile yapmazlar.

Biz bir şeyler yaptık, yapıyoruz  ama bu yaptıklarımızla nereye vardık. Neye varmaya çalışıyoruz. Eğer ki burası senin çiftliğin ise,  Belediye Meclisi'nden , Kıymet Takdir Komisyonu'ndan , İmar Komisyonu'ndan ve kendi Komisyon Üyelerinden bilgi almadan , 2886 ya göre kanuni olarak ifade edilen  İç İşleri bakanlığı'ndan izin alınır.  İçişleri bakanlığı'ndan izin aldın mı? Almadı- ne encümenden ne meclisten, komisyondan aldın mı ?almadın peki sen nesin  Acaba bize ifade ettiğin gibi  bize yakıştırdığı tek adam sen misin?

Biz sorduk 7.8-9-10 nolu dükkanları nereye soktun ?, Şimdi ben birde diyorum ki mademki bu ek sözleşmeleri yaptın

İkinci bir ek sözleşme daha var.  İkinci bir ek sözleşmede, Değişiklikler yaptı isen Kıymet Takdir Komisyonu'ndan , Encümen'den, Komisyondan ,Meclis'ten, İçişleri Bakanlığı'ndan  bilgi babında da olsa niye müsaade almadın?

Eğer ki izin aldı isen,  7 ay 3 yıl sakladığın gibi,  bu bilgileri bize niye vermemezlik yaptın, Biz Belediye Başkanı iken, Hiçbir müsaade almadan  hiçbir ön izin almadan , hiçbir şey danışmadan ve sormadan , Belediyenin şeffaf bir şekilde  bütün b ilgileri, öğrenilmesi gereken hepsi açıktı.

Bizim Yerel Yönetimimizle bugünkü yerel yönetim arasındaki fark bu. Kısmet olursa,  bazı şeyler yapılacak. Bazı şeyler araştırılacak. Ben bugün magazin kısmına cevap verdim. Azıcık da Sedat beye tiyo verdim. Cuma sendurumunu yaşayıp ta, ceza evinde kalanlar biliyor biraz volta atıp sinirleri yatışsın. Bana değil, yargıya, halka,  bana değil millete cevap versin.  3 yıl niye bekledik ben neyi ne zaman yapacağımı bilirim, hiç kimseden emir alacak, değilim. Ben bu memlekette parti başkanlığı da , İl Genel Meclis üyeliği ve 3 dönem milletvekilliği yapmış ondan daha ileri olan bir adamım. Allah Bandırma'yı onlardan kurtarıp,  selamete çıkartması için  20 ay daha sizlere sabırlar diliyorum. En son şunu söylemek isterim diye sözlerine devam eden Öztaylan, Bir temizlik işçisinin , kendisini elindeki kemerle, taciz eden çocuğa söylediği ‘'Oğlum Bak Git''  sözünün yer aldığı tişörtü çantasından çıkartarak , ‘' Bende kendisine '' Hadi be oğlum artık git'' diyorum'' dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı