Öğrencilere tablet desteği

Öğrencilere tablet desteği

Bandırma Ticaret Borsası(BTB) Başkanı Halit Sezgin, Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, 95 adet klavyeli tableti teslim etti.

Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun önderliğindeki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından başlatılan “TOBB Küçük Parmaklar” projesi kapsamında, birlik tarafından alınan 55 adet, Borsa tarafından alınan 40 adet olmak üzere 95 adet klavyeli tableti Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan’a verdi.

TOBB tarafından her yıl gerçekleştirilen eğitim yardımlarının, bu yıl için pandemi önlemleri kapsamında yapıldığını belirten Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, “Eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması adına ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılmak için 95 adet klavyeli tableti İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan’a teslim ettik. TOBB, ülkemizde eğitime çok büyük önem veren ve eğitimi destekleyen kuruluşlarımızdan birisidir. Online eğitim alan ve ekonomik durumları iyi olmayan öğrencilere, başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde sağlanan 30 bin adet tablet dağıtımı da bunun en güzel örneğidir. Öğrencilerimizin tablet eksikliklerinin bir an önce tamamlanarak, başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan da, yapılan yardım için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bandırma Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ederek, bu çeşit yardımların tüm kişi ve kurumlara örnek olması gerektiğini belirtti. ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Öğrencilere tablet desteği
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli