Öğrencileri ağırladı

Öğrencileri ağırladı

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN TOSUN’A ZİYARET

Bandırma Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Akgül, 3/G Sınıf Öğretmeni Raziye Güneş ve 3/G sınıfı öğrencileri, Durakta Matematik Projesi’ne destek olduğu için Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bu ziyaretin hemen ardından Bandırma Marmara İlkokulu 3/B Sınıf Öğretmeni Doğan Bulut ve 3/B sınıf öğrencileri, BENGİ Projesi kapsamında okullarına destek olduğu için Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a teşekkür etti.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ziyaretlerle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “En önemli yatırım eğitim ve öğretime yapılan yatırımdır düşüncesi ile Belediyemizin imkanları ölçüsünde tüm okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın en iyi şartlarda öğretim görmeleri için okullarımızın çevre düzenlemesi, onarım ve tadilat, malzeme ve durumu olmayan öğrencilerimize kıyafet yardımları yapıyoruz. Yapılan destekleri bir elin verdiğini diğer el görmesin hassasiyeti ile gerçekleştiriyoruz. Bandırmamızın eğitim başarısı konusunda marka bir şehir olması için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile sürekli koordineli bir şekilde çalışarak tüm okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.



Anahtar Kelimeler: Öğrencileri ağırladı
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli