ÖĞRENCİLERİN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞKAN´DAN TAM NOT ALDI

ÖĞRENCİLERİN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞKAN´DAN TAM NOT ALDI

ÖĞRENCİLERİN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞKAN´DAN TAM NOT ALDI

 

28 Şubat Pazar günü Bilim Kahramanları Derneği´nin düzenlediği robotik turnuvası yarışmasına katılacak olan Bahçeşehir Koleji 9. Sınıf öğrencileri, Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı ziyaret etti.

Türkiye´de bireylerin sosyal, doğa ve uygulamalı bilimler alanındaki çalışmalarını destekleme ve geliştirilmesi amacıyla çalışmalar yürüten Bilim Kahramanları Derneği´nin düzenlediği proje yarışmasına katılacak olan Mustafa Sonel, Ezgi Kılıç, Sezen Erdoğan, Berken Güzel, Damla Dinçer, Barış Akun ve Serra Alp, Matematik Öğretmeni Şule CARAN ve Fizik Öğretmeni Caner Yılmaz eşliğinde Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya projelerini tanıttılar.

Barajlardaki suyun temizlenmesine ve suların doğal yöntemlerle arındırılmasına yönelik bir geri dönüşüm projesi olan?Çöpe çöple çözüm? isimli su mercimeği projesi ile yarışmaya katılacak öğrencilere başarılar dileyen Belediye Başkanı Dursun Mirza, çevreye olan duyarlılıkları nedeniyle çocukları kutlayarak; ?Gelecek nesillerin geri dönüşüm ve çevre ile ilgili projeler üretmesi, bu konuda çalışmalar yapması bizleri sevindiriyor. Bu gözleri ışık dolu gençlerimiz, gelecek için umut kaynağımız.? Dedi.

/resimler/2016-2/25/1811148241035.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli