Öğrencilerin barınma problemi

Öğrencilerin barınma problemi

Erkul, ilçe teşkilatında üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, ilçe teşkilatında  üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Yaklaşık olarak 2 saat süren toplantıda üniversite öğrencilerinin sorunları ele alındı.

İlçede eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencilerinin en önemli probleminin barınma olduğuna dikkat çeken Erkul, “Bandırma’da ve ülkemizde öğrencilerin barınma sorunları sıklıkla karşılaşılan bir problemdir. Bu sorunu çözmek için devlet yurtları ve özel sektör aracılığıyla öğrencilere hizmet veren yurtların sayısının arttırması gereklidir”dedi.

İlçedeki sivil toplum örgütlerinin öğrencilerin yaşamış oldukları barınma problemlerine yönelik çalışmalarını Milliyetçi Hareket Partisi olarak desteklediklerinin altını çizen Erkul, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde siyasi partilerin belediye başkan adaylarının öğrencilerin barınma problemlerine yönelik vaatlerinin takipçisi olacağız”dedi.

Erkul,”Özel firmalar tarafından işletilen yurt, apart yurdu ve pansiyonların da sayısının artırılması ve yurt fiyatlarının günün şartlarına göre uygun bir şekilde belirlenmesi gerekmektedir. Böylece ekonomik durumları kısıtlı olan öğrencilere ve ailelerine kolaylık sağlanmış olacaktır”şeklinde konuştu. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı