Öğretmen tarım ilacı içerek intihar etti..!

Öğretmen tarım ilacı içerek intihar etti..!

Akıbetinden endişe edilen Öğretmenin intihar ettiği anlaşıldı.

 

Balıkesir´de 2 günden bu yana akıbetinden haber alınamayan ilkokul öğretmeni 45 yaşındaki Şans Girgin´in cesedi, yol kenarındaki bir ağacın altında bulundu.

Bir süreden bu yana ailevi sorunları bulunduğu belirtilen Girgin´in tarım ilacı içerek intihar ettiği belirlendi.

Bu sabaha karşı, Bursa-İzmir Çevreyolu kenarındaki Balıkesir Diş Hastanesi karşısındaki bir ağacın altında oturur halde bir erkek cesedi görenler durumu jandarmaya bildirdi.

/resimler/2016-2/4/2356192244024.jpg

Sevk edilen jandarma ekipleri, cesedin, 1 Şubat´ta ortalıktan kaybolan ve ailesinin polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulunduğu belirlenen Balıkesir Cumhuriyet İlkokulu´nda görevli öğretmen Şans Girgin olduğu belirlendi.

Evli, 2 çocuk babası Girgin, yanında şişe ve tarım ilacı kutusu bulundu. Vücudunda herhangi darp, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Girgin´in savcı ve jandarmanın olay yerindeki inceleme ardından kaldırıldığı Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Morgu´nda yapılan otopsisinde tarım ilacı içerek intihar ettiği belirlendi.

Girgin, bir süredir ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu, bu nedenle intihar etmiş olabileceği ileri sürüldü. Soruşturma sürerken Girgin´in cenazesi bugün Bigadiç İlçesi Yolbaşı Mahallesi´nde toprağa verilecek.

/resimler/2016-2/4/2356458494561.jpg



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli