Öğretmenlerden örnek dayanışma

Öğretmenlerden örnek dayanışma

Gönen'de Yükselen Dev Eser : ÖĞRETMENLER İLKOKULU

Gönenli Öğretmenler Eksiksiz Katılımla Meslekî Dayanışma Örneği sergilediler

  Gönen’de gözle görünür şekilde yaşanan eğitim hamlelerine bir halka daha eklenmek üzere. Okul ve derslik anlamında Gönen’de Milli Eğitim’in aşılan sıkıntıları, azimli ve kararlı tavırlarıyla dikkat çeken yöneticilerle köklü çözüm üretilerek bir esere daha kavuşuyor.

  Görev başındaki tüm öğretmenlerimizin bankaya yatan maaş ve ücretleri karşılığında hak kazandıkları (bankaların hediyesi) promosyon bedellerinin bir havuzda toplanmasıyla elde edilen birikim yine öğretmenlerimizin ortak görüş ve kararıyla yapımına başlanan ÖĞRETMENLER İLKOKULU’na harcanacak.

Gönen Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bir önceki protokole sadık kalmasıyla hayat bulan yeni sözleşmede yüklenici firma ise Bandırma’da faaliyet gösteren NAN  İnşaat oldu.

   Eğitim faaliyetine devam etmekte olan Gönen Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Ortaokulu’nun hemen karşısında konumlanan yapısı ile temel atma aşamasına gelen Gönen Öğretmenler İlkokulu’nun projesine işlerlik kazandıran ve inşaat çalışmasına hayat veren protokol 8 Kasım 2013 Cuma günü, Gönen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Brifing Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yılmaz ve firma yetkililerinin imzalandı.

17 derslikten ve diğer birimlerden oluşacak okulumuz yer tesliminden itibaren 90 gün sonra kaba inşaatı bitmiş olarak Gönenlilerin huzurunda olacak. Gönen Belediye Başkanlığının kazı ve hafriyat işlemlerini üstlendiği okul inşaatı kabasının tesliminden sonra Gönen Kaymakamlığı Hizmet Birliği imkânlarıyla tamamlanarak önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetiştirilecek. 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı