Oğulcan, Gönen`de

Oğulcan, Gönen`de

Bandırmaspor altyapısından yetişen Oğulcan Kasımlı, Gönen Belediyespor ile anlaştı.

Bandırmaspor`da son yıllarda altyapıya dayalı istikrarlı yapılanma meyvalarını vermeye başladı. Bandırmaspor U-19 Ekibinin as futbolcularından Oğulcan Kasımlı, Süper lig ekibi Gönen Belediyespor ile anlaştı.

Bandırmaspor altyapısında yaş haddini dolduran oyuncular bir bir transfer imzalamaya başladı.

Öncelikle 7 oyuncusunu A takıma alan Bandırmaspor`dan sonra diğer oyuncuların önünü açınca genç ekibe teklif yağmaya başladı.

Bandırmaspor U-19`un ileriye dönük orta alan oyuncusu Oğulcan Kasımlı hafta içinde Gönen Belediyespor ile anlaştı.

Oğulcan Kasımlı yeni takımı Gönen Belediyespor ile yaptığı sözleşme ardından kendisini kutlayan spor otoritesi Hüseyin Mutlu`ya yeni takımında başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Oğulcan Kasımlı Bandırmaspor`da mücadele verdiği yıllarda çok iyi bir spor ahlakı ile yetiştiklerini, öyleki tüm arkadaşları adına spor dünyasının kendi içindeki aymaz kurallarını aşan bir anlayışla yetiştiklerini belirterek bunda uzun yıllar Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi gibi spor`u sevgi ile yoğuran önemli isimlerle yetişmiş olmalarının avantajını yaşadıklarını söyledi.

Oğulcan Kasımlı Bandırma`da olduğu gibi, İleri dönük orta alan oyuncusu olarak mücadele etmeyi düşündüğünü, Gönen`de Engin Yıldırım ve Erol Öztürk gibi iki tecrübeli isimle çalışacak olmasının kendi adına ayrı bir avantaj olduğunu kaydetti.







  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı