Oğuz Özden´den Buruk veda

Oğuz Özden´den Buruk veda

Bandırmaspor´da serbest bırakılan Oğuz Özden´den zehir, zemberek açıklama

Bandırmaspor´un şampiyonluk yolunda savunma kanadının önemli isimlerinden Oğuz Özden, 2 arkadaşı ile birlikte serbest bırakılması ardından kendine ait Faceoook´undan yazılı bir açıklamada bulunarak Bandırmaspor taraftarına veda etti.

Oğuz Özden´in taraftara veda yazısında yönetim ve hocaya olan sitemi dikkati çekti.

/resimler/2016-9/1/1351520168290.jpg

Bandırmaspor sevenlere vefa açıklamamdır.

2014 yılında geldiğim Bandırmaspor´dan bugün itibariyle benim dışımda gerçekleşen ve etik olmayan olaylar sebebiyle ayrılmak zorunda kalıyorum.

Bu kulübe geldiğimde büyük umutlar ile şampiyonluklar yasamak için geldim. Elimden gelenin daha fazlasını yapmak için uğraştım. Beni seven siz Bandırmaspor taraftarlarına layık olmak için Bandırmaspor aşkıyla sahaya çıktım. Terimin son damlasına kadar savaştım. Çok mutlu ettiniz. Bizlere duydugunuz sevgi ile bazı şeyleri açıklayıp öyle gitmeyi size bir borç bildim.

Yönetim sezon başında benimle anlaşmak istedi nitekim öyle de oldu kalben bağlı olduğum Bandırmasporla anlaştım. Başka kulüplerle görüşmek istediğinde dahi şampiyonluk yaşamış ve daha nice şampiyonluklar görmek istediğim için geri çevirdim.

Transferin bitmesine 1 hafta kala ne sportmenliğe ne de insani değerlere önem verilmeden kulüpce gitmem istendi. Gitmemem durumunda A-2 takımıyla çıkarılacagım söylendi.

Takdir edersiniz ki geçen sezon 36 maça ilk 11 çıkmış, takımın şampiyonluğunda emeği olan bir oyuncu bu şekilde gönderilmeyi haketmezdi. Varsayalımki kötüydüm ve bu Bandırmasporun gelecegi içindi o zamanda akıllara şu soru geliyor "Neden sezon başında sözleşmem yenilendi." Şimdi hangi çıkara ters düşmem sebebiyle gönderiliyorum. Bu mağduriyeti sadece ben değil gönderilen diğer arkadaşlarımda yaşadı.

Hepimiz durumun gerçekliğine inanamaz olduk. Bu kulübü şampiyon yapmış futbolcular olarak bu şekilde gönderilmeyi hiç birimiz haketmedik. Siz Bandırmasporu gerçekten seven taraftarlara, büyük küçük hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyor, yönetim ve hocaya gönül kırgınlığı ile veda ediyorum.

Kendilerine geçmiş hakkımı helal etmiyor, ergeç bunun acısının çıkacağını bilerek gönül rahatlığıyla gidiyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Ne yönetim ne hoca Bandırmaspordan daha büyük değildir. Saygılarımla. OĞUZ ÖZDEN



Anahtar Kelimeler: Oğuz Özden Buruk veda
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false