Ok, Bal-Kes'e adres gösterdi.

Ok, Bal-Kes

İsmail Ok, Yücel Yılmaz’a seslendi; “Balıkesirspor’a verdiğin sözleri tut”

İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK zor günler geçiren Balıkesirspor hakkında yazılı basın açıklaması gerçekleştirdi. İsmail OK açıklamasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı yerel seçimlerde Balıkesirspor’a verdiği sözleri tutmaya davet etti.

TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor zor günler geçiriyor. Birçok oyuncusunun ödemelerini alamadığı için federasyona başvuru yaparak serbest kalmasının ardından alınan kötü sonuçlar taraftarların tepkisine neden olmuştu. Taraftar gruplarının Balıkesir’in önde gelen siyasetçilerine serzenişte bulunması üzerine ilk cevap İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’tan geldi. OK, Balıkesirspor’un adeta sahipsiz kaldığını ve görev başında bulunan yetkililerin seçim dönemi vermiş olduğu sözleri unuttuğunu ifade etti.

Sözlerine devam eden OK’’ Bugün Balıkesirspor’un içerisinde bulunduğu durumun bir numaralı nedeni 5 yıldır şehri yöneten Ak Partili siyasetçilerdir. Özellikle de Büyükşehir Belediye Başkanlarıdır. Görev süremiz olan 2009-2014 yılları arasında Balıkesirsporumuzu hak ettiği yerlere el birliği ile getirdik. Daha önce pek örneğine rastlanmayacak şekilde her yıl bir lig atlayarak 3. Lig’den Süper Lig’e çıktık. O gün de kulübümüzün ekonomik sıkıntıları vardı. Hiçbir zaman sırt çevirmedik, kulak tıkamadık. Balıkesirspor şehrin en önemli değerlerinden biridir. Balıkesirspor’a bu bilinçle yaklaştık. Balıkesir’in aradığı birlik ve beraberlik ruhunu o yıllarda sağladık. Maddi manevi emeği geçen herkese bu vesile sonsuz teşekkürler’’ dedi.

                        5 YILDIR BAHANE ÜRETİYORLAR

Ak Partili siyasetçilerin beş yıldır bahane ürettiklerini söyleyen Ok ‘’ Beş yıldır Balıkesirspor üzerinden hamaset yaparak kulübü bu günlere getirdiler. Görevden ayrılırken Edip Uğur’a söyledim. Biz 5 yılda 4 lig atladık. Sizde beş yılda bir lig atlayın dedim. Ama yapamadılar. Onlar sadece bahane ürettiler. Başarısızlıklarını, arka arkaya şampiyonluklar elde etmiş insanlara yüklediler. Yetki ve sorumluluk Yücel Yılmaz’ındır. Bu sorumluluktan kaçarak, kulak tıkayarak, hedef şaşırtarak kurtulması mümkün değil. Bu işler billboardlara ‘Yücel Başkan, Balkes Şampiyon’ yazdırmaya benzemez. Seçim meydanlarında Balkes üzerinden verdiğin sözleri tut’’ dedi.

YÜCEL YILMAZ GAZETELERE MANŞETLER ATTIRDI

Yerel seçimlerde Balıkesirspor üzerinden Yücel Yılmaz’ın açıklamalarda bulunduğunu hatırlatan OK;     ‘’Yücel Yılmaz seçim döneminde açıklamalarda bulundu. Şahsıma yönelik ’Balıkesirspor’u Süper Lig’e kimin parasıyla çıkarttın’ diyerek gazetelere manşetler attırdı. Madem senin paranla bu işler oluyor; şuanda elini tutan mı var !  Gereğini yapın bizler de tebrik edelim” dedi.



Anahtar Kelimeler: -' adres gösterdi.
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli