Ok, Bandırma`ya ilgi gösteriyor.

Ok, Bandırma`ya ilgi gösteriyor.

Prestij`de gerçekleşen bölge istişare toplantısında Belediye Başkan adayları hazır bulundu.

MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok, Bandırma programına bir yenisini ekledi.

Bugün MHP Bölge teşkilat ve Belediye Başkan adaylarınında hazır bulunduğu istişare toplantısında Başkan İsmail Ok, yeni süreç ve stratejilerini anşattı.

Balıkesir Belediye başkanı, MHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İsmail Ok:

‘’  Kişilerin siyasi görüşü,  inancı, mezhebi etnik yapısı ne olursa olsun,  Ay yıldızlı Bayrağım benim bayrağım diyebilen ve onun altında yaşamaktan şeref duyuyorum diyebilen   herkes, bizim kardeşimizdir’’

 

Balıkesir  Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Başkan Adayı İsmail Ok Bandırma’da düzenlenen istişare toplantısında muhtarlara ve sivil toplum örgütlerine seslendi. ‘’  Kişilerin siyasi görüşü,  inancı, mezhebi etnik yapısı ne olursa olsun,  Ay yıldızlı Bayrağım benim bayrağım diyebilen ve onun altında yaşamaktan şeref duyuyorum diyebilen  herkes, bizim kardeşimizdir’’ diyen Ok, Eken Prestige Oteli’nde yapılan toplantıda şunları dile getirdi.: ‘’Balıkesir ‘inde içinde bulunduğu 30 il büyükşehir oldu. Dolayısıyla bu yerel seçimler daha öncekilerden  oldukça farklı  Başta belde belediye başkanlıkları olmak üzere, köyü muhtarlıkları tüzel kişilikleri  artık  30 Mart 2014 tarihinden itibaren  tarihe karışıyor. İlçelerin başta su kanalizasyon olmak üzere , itfaiye, mezbaha, ana caddeler meydanlar  daha birçok hizmet Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

Dolayısıyla 30 mart 2014 yerel seçimleri  hepimiz daha yakından  ilgilendirmektedir. Bir başka ifade ile kendi geleceğimizi  30 Mart 2014 tarihlerinde  hür iradelerimizle ,kendi elimize alacağımız mühürle oylayacağız.  Herkesin Dünya görüşüne saygı duyduğunu ifade eden İsmail Ok, ‘’ Atalarımız ‘’Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar’’ der. Herkes ayrı ayrı partilerden olur saygımız sonsuz.  Bizler bırakın kişilerin partilerine,inancına mezhebine saygımız sonsuz. Bunlar kişilerin kendilerinin bileceği işler. Ama bizim partimizin bir duruşu var.  Kişilerin siyasi görüşü,  inancı, mezhebi etnik yapısı ne olursa olsun,  Ay yıldızlı Bayrağım benim bayrağım diyebilen ve onun altında yaşamaktan şeref duyuyorum diyebilen  herkes, bizim kardeşimizdir. Gerisi teferruattır. Gerisi ayrıntıdır. Bu duygular altında olan herkesi, kısacası Türk Milletini kucaklıyoruz. Bu duygularla yola çıktık.  Bu duygularla bandırmamız başta olmak üzere Balıkesir’in tamamına hizmet istiyoruz. ‘’dedi.

Toplantıya , Eski devlet bakanlarından  Abdül Baki Ataç, MHP İl Başkanı  Bayram Çılgın, Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir.

 , MHP Bandırma Belediye Başkanı Adayı Hadi Selimoğlu, Manyas Belediye Başkan Adayı Necmi Çetin, Erdek Belediye Başkan Adayı Haluk Nazlıoğlu, Gönen Belediye Başkan Adayı  Mustafa Gürcanlar’ da katıldı.

 

 

 

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı