OK; FETÖCÜ ZİHNİYET SARAYDA YAŞIYOR

OK; FETÖCÜ ZİHNİYET SARAYDA YAŞIYOR

"Mehdi" açıklamasına İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’tan sert tepki geldi.

SADAT’ın kurucularından ve Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın askeri başdanışmanı Adnan Tanrıverdi’nin geçtiğimiz hafta yaptığı, “Mehdi gelecek. Ortamı buna göre hazırlamalıyız” açıklamalarına İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK’tan sert tepki geldi.

ASSAM ve Üsküdar Üniversitesinin iş birliğiyle ASRİKA Ortak Savunma Sanayii Üretimi” temasıyla İstanbul’da düzenlenen 3. Uluslararası ASSAM İslam Birliği Kongresine katılan Tanrıverdi, kongreye ilişkin yaptığı açıklamada “İslam Birliği olacak mı olacak. Nasıl olacak Mehdi Hz. geldiği zaman. Peki, Mehdi ne zaman gelecek? Allah bilir. Peki, bizim bir işimiz yok mu, ortamı hazırlamamız gerekmez mi? İşte ASSAM bunu yapıyor” sözleri büyük tartışmalara neden oldu. Açıklamalara tepki gösteren İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail OK, Adnan Tanrıverdi’nin meczup olduğunu, aynı meczupların sözde mehdi gelecek diye 15 Temmuzda yüzlerce vatandaşımızın canına kastettiğini ifade etti.

OK’TAN FETÖ BENZETMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Askeri başdanışmanı Tanrıverdi’nin ‘’Mehdi gelecek, hazırlıkları yapmalıyız’’ sözlerine tepki gösteren OK, Tanrıverdi’yi FETÖCÜ zihniyetle suçladı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunan vatan hainlerinin de sözde mehdi gelecek diyerek yüzlerce vatandaşımızı katlettiğini söyledi. Bu tür insanların milletin meclisini bombaladıklarını hatırlatan OK, bu zihniyetin ve fikirlerin bu ülkeye neler getirdiğini en son 15 Temmuz akşamı gördük dedi.

Sözlerine devam eden OK ’’Bu meczup Emekli General, SADAT’ın kurucusu ve Partili Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın danışmanı. Maalesef Sarayda yapılan çok gizli MİLLİ GÜVENLİK toplantılarında en başta yer alanlardan.  Biz MEHDİ olayının 15 Temmuz hain FETÖ kalkışması sonunda Türk Milletinin ve Devletimizin gündeminden çıktığını sanıyorduk.  Ama maalesef aynı sapkın zihniyet Saraya hem de danışman olarak atanmış. Bu meczubun tek marifetinin Türk düşmanlığı olduğunu zannediyorduk ama yanılmışız. Şehit ve Gazilerimizin emaneti olan mübarek ÜLKEMİZ bu meczuplara mı kaldı’’ dedi.

OK; LİBYA HAREKÂTINI YÖNETECEKLERDEN BİRİ BU MECZUP

Öte yandan Tanrıverdi ve SADAT’ın Libya’ya gönderilecek askeri grupları da yönlendirecek grupta yer alacağı biliniyor. Bu durumun ülkenin geldiği noktayı gösterdiğini söyleyen OK ‘’Milli Güvenlik toplantılarında yer alan bu meczup aynı zamanda Libya’ya gönderilecek askeri birliği yönlendirecek olan ekibin içerisinde olduğu söyleniyor. Utanç verici bir olay’’ dedi.



Anahtar Kelimeler: ; FETÖCÜ ZİHNİYET SARAYDA YAŞIYOR
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli