Ok, Fırtına gibi

Ok, Fırtına gibi

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok,Büyükşehir Adayı olarak tüm ili karış karış dolaşıyor.

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, merkez Ovaköy`ü ziyaret etti. Eşyil ebrilkte gittiği köyde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ok, tarlada domates topladı.

Belediye Başkanı İsmail Ok, eşi Nesrin Ok`la birlikte gerçekleştirdiği Ovaköy ziyaretinde, ilk olarak tarlada çalışan köylülerle bir araya geldi. Tarlada çalışan köylülerle sohbet eden Başkan Ok, yaptıkları çalışmalar hakkında köylülerden bilgi aldı. Başkan Ok`un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren köylüler, çiftçi olarak yaşadıkları sıkıntılarla ilgili Başkan Ok`a bilgi verdi. Kendisinin de bir köylü çocuğu olduğunu belirten Belediye Başkanı İsmail Ok, "Ben de çiftçi bir ailede büyüdüm. Sizin halinizden çok iyi anlıyorum. Çok zor şartlar altında çalışarak ekmek paranızı kazanmaya çalışıyorsunuz. Sizler bizim için çok kıymetlisiniz. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

Tarlada çalışan köylülere tatlı ikram eden Başkan Ok, daha sonra köylülerle hem sohbet etti hem de onlarla birlikte domates topladı.

Tarladaki sohbetin ardından Ovaköy`de köylü vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ok Tarımsal Kalkınma Kooperatifini de ziyaret etti. Burada vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Ok, daha sonra köy kahvesine geçti. Kahvede köylülere Belediye faaliyetleri hakkında kısaca bilgi veren İsmail Ok, köylülerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Başkan Ok`un ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler ise, "Balıkesir Belediye Başkanı olarak İsmail Ok`un yaptığı hizmetleri takdir ediyoruz. Köyümüze gelerek bizleri dinlediği için de kendisine teşekkür ediyoruz. İsmail Ok, halktan almıyor, aldığını halka veriyor. Özellikle bu yönüyle ve yaptıklarıyla onu tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Köy kahvesinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden Belediye Başkanı İsmail Başkan Ok, kendilerine gösterdikleri ilgi için köy halkına teşekkür etti ve köyden ayrıldı. Daha sonra Ovaköy`de bulunan Balıkesir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi`ne giden Başkan Ok, görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı