Öksüz yanlışlığa parmak bastı

Öksüz yanlışlığa parmak bastı

Erdek İl Genel Meclisi eski üyesi Ali Öksüz,Paşalimanı adasının Marmara ilçesine bağlanmak istenmesine "Ada adaya bağlanmaz`` dedi







Erdek
İl Genel Meclisi eski üyesi Ali Öksüz, "Ada adaya bağlanmaz, ada karaya bağlanır" dedi.


Balıkesir`in 2013`te Büyükşehir Statüsüne dönüşmesiyle birlikte, Paşaliman Adası`nın Marmara Adası`na bağlanacağı iddiası hakkında Erdek İGM eski üyelerinden Ali Öksüz görüşlerini dile getirdi.

Öksüz, son günlerde tartışma konusu olan Paşaliman Adası`nın Marmara Adası`na bağlanmasının gerçekleşmesi halinde, Paşaliman`ın Erdek`ten aldığı hizmetlerin benzerinin Marmara`dan almasının zorlaşacağını söyledi.

Paşaliman Adasında yaşayan insanların Erdek`e ulaşmaları daha kolay, adada yaşayan beş köy halkının ulaşım, bürokrasi ve ticari yönünden yüzlerinin Erdek`e dönük olmasının daha iyi olacağına değinen Öksüz, "Paşaliman Adasına en yakın kara Kapıdağ Yarımadası olup, Narlı Köyü ile arasındaki mesafe 10 dakika. Bir yere ne kadar çabuk ulaşır, iletişim kurarsanız, hizmeti o kadar seri ve hızlı alabilirsiniz. Paşaliman Adası`nın, Marmara`ya bağlanması konusunda, adada bulunan beş köyde yaşayan tüm halkın ve muhtarların bilgi ve görüşlerinin alınmasında fayda görüyorum."dedi.

Öksüz, Paşaliman Adası`nın Erdek`e bağlı kalması lazım. Zira, adanın yığınla sorunu var. İmarlaşma yönünden tertipli, düzenli ve talan edilmeyen bir imar istiyor. Ben yaptım ettim değilde, bunu Balıkesir mi? Erdek mi? Çözer bilemiyorum. Siyasetçiler yıllardır, adada yaşanan sorunları çözeceğiz, edeceğiz gibi laflar söyleyip, durdular. Ama, gerçek manada o bölgede yaşayan insanların sıkıntıları her geçen gün daha da arttı diyerek sözlerini tamamladı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli