Ok´tan açıklama

Ok´tan açıklama

Millet ittifakı Başkan Adayı İsmail Ok´tan iddialara ilişkin açıklama

BASINA VE KAMUOYUNA 
19 Aralık 2018 Çarşamba

Kuvay-i Milliye Kahramanlarının Muhterem Evlatları, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde seçtiğiniz Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Edip Uğur baskı ve tehditle istifa ettirildi. Bütün Türkiye´ye rezil olduk.
Bu hukuk dışı uygulama halkımızın iradesini yok sayarak aklıyla alay etmektir. 
Öte yandan ulusal yayın yapan yandaş kanallarda bile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ndeki yolsuzluk iddiaları bütün Türkiye´de aylarca konuşuldu . 
Ama yetki ve sorumluluk sahiplerinden hiçbir ses çıkmadı . 
Hani hukuk devleti nerede ? 
Tüyü bitmedik yetimin hakkını kim koruyacak?
Maalesef gözbebeğimiz evlatlarımızın geleceği gasp edilmiştir
Kısacası sözün özü : 
"Balıkesir Belediyesi iflas ettirilmiştir ve belediyemizi aylardır kimin yönettiği bile belli değildir."
Büyükşehir Belediyesi´ndeki haksız hukuksuz adaletsiz ve liyakatsiz yönetimlerin verdiği zararı ve tahribatları burada yazmaya kalksak sayfalar almaz. 
Kuvay-i Milliye Kahramanlarının Yüksek Karakterli Muhterem Evlatları hukuksuzlukların hesabını sormak için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri büyük bir sabırsızlıkla beklemekteler.
Saltanatlarının yıkılacağının farkına varan HARAMİLER algı operasyonlarına hemen başladılar. 
AKTROLLER harekete geçtiler bile .
Neymiş efendim!
Balıkesir´in bütün ilçelerinde belediye başkan adaylarını İsmail Ok belirleyecekmiş ! El insaf ! Bu külliyen yalan ve iftiradır. 
Büyükşehir belediye başkanlığı adaylıklarında illerde hangi parti adayının yarışacağını belirleyen komisyon , aynı şekilde ilçeleri de belirleyecektir. 
Bu tür dedikodularla fitne-fesat üreterek özellikle şahsımı ve İyi Parti´yi CHP tabanı ile karşı karşıya getirmeye çalışıyorlar.
Daha önce İl başkanım Nedim Tuna Bey ile yapmış olduğumuz basın açıklamasındaki bazı kelimeleri cımbızla çıkararak CHP tabanını tahrik edip aldatmaya kalkanların hevesleri kursağında kalmıştır. Çünkü CHP tabanı "ALDANAN ve ALDATANLARI" çok iyi bilmektedir. Şahsımın yalan iftira ve entrika ile hiçbir zaman işi olmamıştır . Kuvvacılar bizi çok iyi bilmektedirler. Fazla söze gerek yok. 
Özellikle Kuvay-i Milliye ruhuna sahip olan CHP tabanı ülkemizde ve Balıkesir´de oynanan emperyal oyunların farkındadır . 
Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti Devleti´ne giydirilen TEK ADAM REJİMİNE karşı hep birlikte verdiğimiz mücadele hafızalarda tazeliğini korumaktadır. 
Hayatım boyunca Kuvay-i Milliye Ruhunu taşıyan kurum , kuruluş ve kişilerle omuz omuza mücadele ettim. Bundan da şeref duydum. Bu mücadelemiz bundan sonrada devam edecektir. 
2009 ve 2014 yerel seçimlerinde de aynı ruh ve heyecanla hep birlikte mücadele ettik . Şimdi bu mücadele haramiler tarafından bertaraf edilmeye çalışılmaktadır. 2009´da hep birlikte başardık ,2014´te ikinci olduk ve işimiz yarım kaldı . Bu yarım kalan işimizi tamamlayacağız . Çünkü Balıkesir´in kaybedecek vakti yok . Gün birlik ve beraberlik günü. 
Partisi ne olursa olsun adaletten , hukuktan ve liyakatten yana olan Kuvvacıların Kahraman Evlatları ; 
" 31 Mart yerel seçimlerinde 2009´da olduğu gibi hep birlikte başaracağız." 
Ve hep beraber adalet ve liyakatle Balıkesir Büyükşehir Belediyesini yöneteceğiz.
Kamuoyuna saygı ile sunarım.

İsmail OK
İyi Parti Balıkesir Milletvekili 
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı



Anahtar Kelimeler: açıklama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli