Okul yöneticileri, öğrencileri evlerinde ziyaret edecek

Okul yöneticileri, öğrencileri evlerinde ziyaret edecek

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan: ?Eğitim-öğretimde belirli bir standardı yakalamayı hedefliyoruz?

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, önümüzdeki günlerde, okul yöneticilerinin, öğrencileri evlerinde ziyaret etme uygulamasını başlatacaklarını açıkladı. Hâlen, ilçemizde 23 bin öğrenci, 1600 dolayında öğretmenin eğitim-öğretim verdiğini belirten Özkan, ilçeye yeni derslikler kazandırmayı planladıklarına işaret ederken, şunları söyledi:

?Bandırma´ya 160 yeni derslik daha kazandırılması, 2015 yatırım programına alındı. İlk etapta, 24 derslikli endüstri meslek lisesinin ihalesini yaptık. Bandırma´ya 250 kişilik bir spor salonu ve 200 kişilik bir öğrenci yurdu kazandırmak istiyoruz. Bu arada, yapımı tamamlanmak üzere bulunan yeni imam hatip ilkokulu da, ikinci dönemde, halk eğitim merkezi müdürlüğüne ait binadan çıkarak, kendi binasına taşınacak.?

Okullarda kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere de ağırlık vermek istediklerini belirten Özkan, şöyle konuştu:

?Her öğrenci spor yapmalı. Çünkü spor, bireyin hem kişisel gelişimi, hem de toplumsal iletişimini sağlar. Bu nedenle öğrencileri, daha çok sportif etkinliklerle buluşturacağız. Bu arada, öğrencilerimizi, aile ortamlarında görmek için okul yöneticilerimiz de evlerine giderek, ziyaretlerde bulunacaklar. Amacımız, Bandırma´nın eğitim-öğretiminde istikrarlı bir çizgi ve standardı yakalamaktır.?

/resimler/2015-11/11/0901411599726.jpg

OSMAN ÖZKAN KİMDİR?

Bandırma´ya geride bıraktığımız ekim ayının ortalarında, Çanakkale´nin Çan ilçesi Milli Eğitim Müdürlüğü´nden atanan Osman Özkan, 1967 yılında, Trabzon´un Vakfıkebir ilçesinde doğdu. Uludağ Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi´ni bitiren Özkan, sırasıyla İstanbul, Rize, Ardahan, Karabük, Yalova, Gümüşhane ve Çanakkale ilçeleri sınırları içinde görev yaptı.

Futbolu sevdiğini, Trabzonspor taraftarı olduğunu vurgulayan Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Tasavvuf Müziği´ni severek dinlediğini belirtti. Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli