Okul açmada Ferrari dönemi

Okul açmada Ferrari dönemi

Gökçeyazı'ya kurulmasına karar verilen Anadolu Tarım Meslek Lisesi, 42 günde buhar oldu






Balıkesir'e bağlı İvrindi İlçesinin Gökçeyazı Beldesi'nde kurulmasına karar verilen Gökçeyazı Anadolu Tarım Meslek Lisesi, 42 gün sonra yerini Gökçeyazı Çok Programlı Lisesi'ne bıraktı.

Ocaklar Beldesi'nde, yedi belediye başkanı ile birlikte katıldığı toplantıda konuşan Gökçeyazı'nın CHP'li Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, bu kadar kısa süre içinde gerçekleşen iki ayrı karara şaşırdıklarını ve bu kararı anlayamadıklarını vurgularken, şunları söyledi:

Elimizde, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer'in, 02.05.2012 tarihli ıslak imzasını taşıyan ve beldemize Anadolu Tarım Meslek Lisesi açılmasına karar verildiğini bildiren yazısı var. Ancak, bu yazıdan sonra15.06.2012 tarihinde, yine aynı Bakanımız tarafından imzalanan bir başka yazıda ise beldemize, Çok Programlı Lise açılacağı bize bildirildi. Bu 42 gün içinde ne oldu da, Anadolu Tarım Meslek Lisesi yerine Çok Programlı Lise açılması kararı verildi? Bu kadar kısa süre içinde karar mı değişir? Biz, beldemize Anadolu Tarım Meslek Lisesi'nin açılması konusunda verilen ilk kararın uygulanmasını bekliyoruz.”






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı