Okullar arası spor müsabakaları başladı.

Okullar arası spor müsabakaları başladı.

Açılış programda Hakem organizasyonu skandalı yaşandı.




_________________________ Zeki KARADENİZ

Gençlik ve spor bakanlığının ülke genelinde uygulamaya geçirdiği, İl spor müdürlükleri ile Milli Eğitim müdürlüklerinin ortaklaşa gerçekleştirecekleri Okullar arası spor müsabakaları ilk gün aksaklıklarına rağmen başlatıldı.


26 Aralık pazartesi saat; 09.oo da Bandırma sanayi stadyumunda gerçekleştirilen törende müsabakalara iştirakçi 14 okul temsilcileri yanı sıra Belediye başkan yardımcısı Ozan Onur, İlçe spor müdür vekili İsmail Güzsoy, İlçe milli Eğitim müdür vekili Ali Ağaçdiken'in yanı sıra protokol sorumlusu Algan Kartal ve spor öğretmenleri hazır bulundu.

Bayrak ve Flamalar eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı ardından törene geçildi.

Törende konuşan Milli Eğitim müdür vekili Ali Ağaçdiken sportif etkinliklerin hemen hemen tüm kategorilerinde gerçekleştirilecek müsabakaların, Sportmence centilmenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu ve katılımcı okullara başarılar diledi.

Belediye başkan yardımcısı Ozan Onur'da spor' a olan desteklerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada devam edeceğini vurgulayarak ‘' Okullar arası spor müsabakaları bir kentin sportif altyapı kaynağıdır, Belediye nin bu kaynağın dışında kalması söz konusu bu vesile ile etkinliklere 4 futbol topu ile katkı veriyoruz.'' Dedi.

Daha sonra karşılaşmalara başlanacaktı ki, organizasyonun hamisi olan Beden terbiyesinin müsabakalara Hakem tahsis etmediği görüldü.

Telefon diplomasisi sonucu, il hakem kurulu Bandırma Temsilcisi Şükrü Aşan ile temasa geçildi ve müsabakalar 3 saat rötarlı olarak başladı.
Konuya ilişkin açıklamada bulunan Hakem kurulu temsilcisi Şükrü Aşan geçtiğimiz yılda ayni skıntının yaşandığını kendilerine bilgi verilmediği için programdan haberdar olmadıkları ancak seri bir koordinasyon ile hakem tahsisinde bulunularak bundan sonra oynanacak müsabakalar için böyle bir sorunun yaşanmıyacağını kaydetti.






Aksaklıklara rağmen Okullar arası spor müsabakaları başladı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı