Okullara destek sürüyor

Okullara destek sürüyor

BAŞKAN MİRZA'DAN FATİH ORTAOKULUNA PROJEKSİYON DESTEĞİ

Bandırma Belediyesi tarafından eğitim alanında sosyal sorumluluk düşüncesiyle yerine getirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. bu çalışmalar kapsamında son olarak fatih Ortaokuluna Belediye Başkanı Dursun Mirza tarafından perdeli projeksiyon aleti hediye edildi. Bu amaçla gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Hakan Kaya, öğretmenler Asuman Tezel ve Arzu Özkaban yer aldı.

Ziyarette sosyal sorumluluk amacıyla okullara hediye edilen Projeksiyon cihazlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dursun Mirza, eğitim alanında kentimizde faaliyette bulunan bütün okullara birçok alanda destek olduklarını söyledi. Mirza, bundan sonra da benzer çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Mirza: “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Eğitimli, bilgili bir gençlik yetiştirmek öncelikle hepimizin asli görevlerindendir. Bu nedenle hep birlikte eğitime destek vermeliyiz. Siz öğretmenlere de büyük görevler düşmektedir. Daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte elele vererek yürümeliyiz. Okullarımızın milli eğitime bağlı olmasına rağmen okullardan gelen talepleri imkanlar ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyor, eğitime ve gençlerimize destek olmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizi çok seviyoruz” dedi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli