Okullara Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Okullara Spor Malzemeleri Dağıtıldı

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak ile Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, çocukları spora yöneltmek amacıyla AİÖ, Mustafa Uşdu Lisesi ve Şehit Kaymakam Rahmi bey İÖ Okulunda spor malzemesi dağıttı.




Gönen Atatürk İlköğretim Okulunda ana okulu öğrencilerinin düzenlediği Yerli Malı Haftası etkinliğine katılan Kaymakam Hüseyin Parlak ile Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, çocukları spora yöneltmek amacıyla AİÖ, Mustafa Uşdu Lisesi ve Şehit Kaymakam Rahmi bey İÖ Okulunda spor malzemesi dağıttı.

Başkan Yakar, Gönen'deki tüm okullara spor malzemesi dağıtılacağını bildirirken, öğrencilerimizin kullanabilmesi için sentetik çim sahası yapıyoruz müjdesi verdi.

Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak ile Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, dün okulları ziyaret ederek, öğrencilere spor malzemesi dağıttı.

Atatürk İlköğretim Okulunda, ana sınıfı öğrencilerinin düzenlediği Yerli malı Haftasına katılan Kaymakam Parlak ile Başkan Yakar, taşımalı eğitim gören öğrencilere verilen yemekleri de denetleyip, çocukların sofrasına oturdular.
Gönen'de gençleri ve çocukları olumsuz koşullardan uzaklaştırmak, çocukları sportif etkinliklere yöneltmek amacıyla, okullara spor malzemesi projesi de dün başlatıldı.

Gönen Belediyesi tarafından Gönen'deki tüm okullara spor malzemesi dağıtılacağını bildiren Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, futbol topu, voleybol ve basketbol topu, masa tenisi takımı, raket dağıtılacak” dedi .

Atatürk İlköğretim Okulunda başlayan spor malzemesi dağıtımı Mustafa Uşdu Lisesi ve Şehit Kaymakam Rahmi bey İlköğretim Okuluyla devam etti.

Mustafa Uşdu Lisesinde öğrencilere, öğrencilerimizin rahatça futbol oynayabilmesi için sentetik çim sahası yapıyoruz” müjdesini veren Başkan Yakar, gençlere her noktada desteklerinin devam edeceğinin sözünü verirken, Kaymakam Parlak ile birlikte Müzik Kolunun Türkü dinletisine katıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli