OKULLARDAN VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

OKULLARDAN VERGİ HAFTASI ZİYARETİ

Gönen`de vergi haftası nedeni ile Vergi Dairesine Okul ziyaretleri sürüyor.

 

  Gönen- Ahmet ILGAZLI 

1990 yılından bu yana kutlanmakta olan Geleneksel Vergi Haftası' nın 26.sı bu yıl 23 Şubat – 01 Mart 2015 tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Gönen Öğretmen Işıl İpek Orta Okulu 7 C sınıfı Okul Md. Abdullah Özgür, öğretmen Serpil Kilercioğlu, Yıldız Orakçı ve öğrenciler Gönen Vergi Dairesi Md.V  Osman Nafi Doğru'yu ziyaret ederek çiçek verdiler Hafta dolayısı ile Md. v Doğru vergi idaresi, mükellef ilişkilerinin daha sağlam temellere dayandırılması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye uyumu ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması ile belge düzenini sağlamaktır.

Vergiyi esnaf, memur çalışan her kez ödüyor Devlet verilen vergileri yol, su elektrik ve maaş olarak bizlere geri veriyor. Burada sizlere de iş düşüyor bir yerden aldığınız malın fişini isteyin vermezse o para onlara kalıyor onun için mutlaka fiş alın vermezler ise bize gelin biz gerekeni yaparız. Daireyi gezen öğrenciler Md v. Osman Nafi Doğru'ya teşekkür ederek bundan sonra her yapacağımız alış verişten fiş alacağız.



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı