Okulun bilgisayar ihtiyacı karşılandı.

Okulun bilgisayar ihtiyacı karşılandı.

CHP'de teşkilatlar arası dayanışma, Ocaklar İlköğretim okulunun bilgisayar talebi karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bandırma İlçe Örgütü tarafından Ocaklar İlk Okulunda öğrencilerin eğitiminde kullanılmak üzere iki adet bilgisayar CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, Gençlik Kolu Başkanı Mert Örs ile beraber Ocaklar Muhtarı Gökhan Yorak'a teslim edildi.

Bandırma İlçe Başkanı Selim Panç, "çocuklarımız geleceğimizdir. Onların eğitimi çok önemli olup  bu konuda elimizden gelen her türlü yardımda  bulunmaya devam edeceğiz. Hediye ettiğimiz bilgisayarların çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunacağından son derece mutluyuz. Öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

CHP Erdek ilçe Başkanı Hale Tuna ise dayanışmanın her alanda güzel ve hayırlı paylaşımları insanlık adına yapıldığında büyük haz vermektedir. Bizlerde Ocaklar İlköğretim okulumuzun bilgisayar ihtiyacını, Bandırma örgütümüz aracılığı ile temin etmenin mutluluğu içindeyiz, Bandırma İlçe Başkanı Dr. Selim Panç ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür eder, yeni bilgisayarların Ocaklar ilköğretim okuluna hazırlı olmasını niyaz ederim" dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli