Olaylı maçta 8 kırmızı kart çıktı

Olaylı maçta 8 kırmızı kart çıktı

Düşme hattındaki Sarıköyspor-Tuzakçaspor mücadelesi 83.dakikada tatil edildi.





Bandırma Sanayi Arenadaki erteleme maçında çıkan olaylar karşılaşmanın 83.dakikada tatil edilmesine neden oldu.

Karşılaşmanın önemini bilen ASKF müsabakayı Bandırma`ya almakla kalmadı, yönetmek içinde en iyi trio lardan birisini görevlendirdi.

Ulusal Klasman Hakemlerinden Serdar Sözlevi Hakkı Cangül ve Burak Bülbül`ün yönettiği karşılaşma 83. dakikaya kadar son derece sakin geçti.

Sözlevi sertliğe prim vermediği karşılaşmada her harekete düdük çaldı.
Düşme hattında aralarında bir puan bulunan Sarıköy ile Tuzakça`nın patlamaya hazır bomba gibi karşılaşmasında ilk gol yeşil beyazlı Tuzakça dan geldi.

Tuzakçaspor 18 dakikada Erkan`ın ayağından 1-0 öne geçerken skoru maçın sonucu olarak takımladı.

Ancak Sarıköyspor`un genç oyuncusu Atakan sezonun en yüksek performansını gösterdiği bu karşılaşmada takımının kaderini çizdi.

Atakan 31.dakikada attığı nefis gol ile eşitliği sağladı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-1 sona erdiğinde olay adına en küçük bir belirti yoktu.

2. Yarının başları 49 dakikada yeşil beyazlı ekip bir kez daha Sarıköy kalesinde göründü ve nukez sahnede Sercan vardı.

Sercan`ın nefis vuruşu kaleci Aydın`ı avlayarak ağlarla buluşurken genel bakış Tuzakaça`yı favori gösteriyordu.

Ancak Sarıköy`de ilk golün sahibi Atakan bir kez daha Tuzakça defansını yardı ve ikinci kez eşitliği sağlayan golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra oyun yavaş yavaş sertleşmeye başladı. Özellikle Şaban`ın yerine oyuna giren Cihan defans`ta sertlik yanlısı olarak Sarıköy forvetine engel olmaya çalıştı.

Ancak beklenen hareket 65 dakikada Hasan`dan geldi. Bu dakikada Atakan`ı düşüren Hasan 2.ci sarı karttan oyun dışı kalırken Tuzakçaspor bu dakikadan sonra oyuna 10 kişi devam etti.

Tuzakçaspor 10 kişi olmasına karşın oyunu rakip yarı alanda tutmayı başardı. Sarıköy ise oyuna forvet Gökhan`ın yerine aldığı genç Sinan ile kontra ataklarla sonuca gitmeyi planladı.

82 dakikada Tuzakçaspor Sarıköy kalesinde bir gol daha buldu. Ancak karşılaşmanın orta hakemi pozisyonun kaleci Aydın`a şarz olduğu gerekçesi ile golü geçersiz sayıp Sarıköy lehine en direk serbest vuruş verdi.

Bu karar Tuzakçasporlu oyuncuların kimyasını bozdu. Yogun sözlü itirazlar kırmızı kart gerektiren üslup`a dünüştü ve Hakem Serdar Sözlevi eline cebine atarak Tuzakçaspor`lu oyunculara sıra ile Kırmızı kart göstermeye başladı.

2.numara Erbil, 14 Numara İsmail, 10 Numara Cihan, 12 Numara kaleci Serhat, 9 Numara Okan, 4 Numara Mustafa ve 16 Numara Cihan`ı oyun alanı dışına polis çıkarttı.

Bu arada soyunma odasının önünde bulunan Tuzakçaspor taraftarlarıda sözlü itirazlarını sürdürdü.

İtirazların dozu kaçınca polis gerginliğe copla müdahale etti. Olay yerine takviye kuvvet ve biber gazı ekibi çağrıldı.

Tuzakçaspor`lu oyuncular polis gücü ile soyunma odasına alınırken Karşılaşmanın raporunu hazırlayan İl Hakem ve ASKF Gözlemcileri ile karşılaşma hakemleri maçın tatil edilmesine karar verdi.

Olaylardan sonra oyun alanı içersinde kendilerine şiddet uygulayan Tuzakçaspor`lu oyunculardan şikayetçi olan Karşılaşma hakemleri Polis müdürlüğüne giderek şikayetlerini zapta geçirirken, Olaylarla ilgili olarak Tuzakçaspor`lu futbolcular Ersan Kurt ve Hasan Kiriş ile taraftar Uğur Dündar savunmaları alınmak üzere göz alına alındı.










amatör
20.02.2013 23:19:28
(1) Balıkesir de ASKF (Amatör spor kulupleri federasyonu) varmı ki, bu maçın önemini bilecek. Bu olmayan düzen devam ederse, bu olaylar hep devam eder,edecekte. hadi bugun tuzakçaspor da oldu, yarın x takımda olacak. ilk önce iğneyi kendine batırcak sevgili balıkesir askf daha sonra çuvaldızı kuluplere batırcak.

amatör
20.02.2013 23:23:18
(2) Hakemlere olay olunca kıyamet kopuyor ama yıllardır kuluplerin hakemler tarafından hakkı yenildiği zaman kimsenin sesi çıkmıyor. Balıkesir askf hemen hakem atamalarını biz yapmıyoruz diye hemen hazır cevap veriyor. bende yapılan olaylara karşıyım, sporda olay olmasın ama biraz vicdan ya, kulupler ne zorluklarla mücadele ediyor. bunuda hakemler,gözlemciler, ASKF görsün . . .

bedri
21.02.2013 09:35:44
Tuzakça ve onun gibi düşünen takımlar, futbolcular ve yöneticileri şunu kafasına soksunlar. nasıl ehliyet olmadan araç kullanamıyorsanız futbolu da sahada oynayarak kazanıp ve kaybedileceğini öğrenmelisiniz. ortada 2 takım 3 sonuç var. 2 galip olan veya 2 malup olması söz konusu olmadığına göre tapayı sıkıp 90 dakika hatta son saniye kazanmak için mücadele edilecek. yoktur başka yolu.

bedri
21.02.2013 09:42:30
tabi ki bu olaylar antrenman eksikliğinin su yüzüne vuran acizlik. maç 2-2 her şeyin sonu değil velev ki berabere bitti.haftaya bir maç daha var.

izleyici
21.02.2013 09:47:02
ben maçı izledim hakem iyi maç yönetti. 83 dakika iyi di de gol geçersiz sayılınca mı kötü oldu. karar kurallar içinde var. aynı şey tuzakça kalecisine de yapılmış olabilirdi. hakemi kutların hiç taviz yok çat diye 8 kırmızı her babayiğit bu cesareti gösteremez. hatta kart satısı 11 olmalıydı. sen oyuncumuzun küfürbaz mı? milletin anasının avradının nikahı senin boynuna mı?

amatör
21.02.2013 11:06:52
yorum yapan sayın arkadaşlar, burdaki sorun Tuzakçıspor,sarıköyspor değil, hakemde değil, burda yapılan sorun askf nin tutumu, amatöre verilmeyen değer, bana göre hakem bu maçta yetersiz kaldı, neden derseniz, sayın hakem klasman hakemi bu maça il hakemi vereceksin.çünkü hakem arkadaşımız böyle takımların ruhundan anlamadı. ben ne tuzakçıspor nede sarıköyspor taraftarıyım. . .

sporcu
21.02.2013 17:28:50
klasman hakemi verilmesi kesinlikle yanlıştı çok yanlış kararlar verdi hakem.82 dakikada önce golü verdi sonra iptal etti gerekçesi de 9 numaranın kaleciye faul yapmış olmasıymiş.9 numara kalecinin 5 metre uzağında pozisyonun içinde bile değil. Hakem maçı çok gerdi maçı bu noktaya geleceği belliydi her harekete sari kart.böyle maç yönetilmez.

BANDIRMALI
23.02.2013 00:04:49
SARIKÖYSPORU CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDEEEER TUZAKÇIYA DA BAY BAAAAAAAAAY :d:d:d:d:d:dOHHH İİ OLDU VLLA:d:d::D gelmeyn bi dha lige

alonewolfe
23.02.2013 14:33:12
bandırmalı fazla sevinme be gülüm bu tuzakçı herzaman bu liğlerde olacak sadece bi sezoncuk haksızlıklardan dolayı mola veriyo kısmetse seneye yine korkulu rüyanız olmaya devam edeceğiz

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı