Olmaz demeyin!...

Olmaz demeyin!...

Sahibinden. com`da acil futbolcu aranıyor!



Türkiye
`nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com`un, son zamanlarda en çok konuşulan ilanı "Acil Futbolcu Aranıyor" oldu. Evren Taşçı, amatör lig kulüplerinden biri adına verdiği ilanda, aradığı özelliklere sahip futbolcuya 5 bin TL ücret vaad ediyor.


İstanbul`da yaşayan Evren Taşçı`nın, sahibinden.com aracılığıyla aradığı futbolcu "Efsane İlanlar" köşesinin yeni favorisi oldu
Türkiye`nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com`un, son zamanlarda en çok konuşulan ilanı "Acil Futbolcu Aranıyor" oldu. Evren Taşçı, amatör lig kulüplerinden biri adına verdiği ilanda, aradığı özelliklere sahip futbolcuya 5 bin TL ücret vaad ediyor.

Aradığı futbolcunun 10 yıllık tecrübeye sahip olması gerektiğini belirten Taşçı`nın aradığı diğer temel özellikler arasında, oyunu iki yönlü oynayabilen, takım 10 kişi kaldığında 2 kişilik görev yapabilecek, düzgün karakterli, 19-22 yaşlarında, hızlı, zeki, çevik ve ahlaklı orta saha oyuncusu olmak yer alıyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Taşçı, ilanı bir futbolcuda olması gereken özellikleri belirtmek için siteye koyduğunu, konunun her hangi bir spor kulübüyle ilgisi olmadığını belirtti. Taşçı ayrıca, ilanın yayınlamaya başlamasından kısa bir süre içinde çok sayıda başvuru e-postası almasına da çok şaşırdığını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu