Olmuyorsa bırak git!...

Olmuyorsa bırak git!...

Bandırma Manşet diyor ki!... Ya yapın, ya da gidin!...





Bandırmaspor yönetimi radikal kararlar alıyor.

Bu kararlar kulüp içinde yuvalanan bazı isimler tarafından basına aktarılıyor. Gündemin gerisinde tutulmak istenen yerel medyanın gözünden kaçırılmak noktasında verilen çaba kimsenin gözünden kaçmıyor.

Alınan kararların gerçekliğini Bandırmaspor kulübü resmi sitesinden öğrenmek istediğimizde ise karşımıza 5 gün önce gerçekleşen Zümrüt
Koleji ziyareti çıkıyor.


Bu anlamda haber atlatmaya yönelik gösterilen çabanın bir zerresi kulübün resmi sitesinin güncellenmesine gösterilmesi camianın kurumsallaşma anlamında çıtası yükseltecekken görev ihmal edilme pahasına savsaklanılıyor.

O nedenle size diyecek iki lafımız var. siz hala geri pasına devam edin, Altınızdaki buzdan koltuk ısındı...




amatör
19.12.2012 12:11:11
Bu saatten sonra Bandırmaspor Yönetim Kurulu görevinden ayrılması gerekir, çünkü ne kadar zorlasalar olmuyor, en kısa zamanda kongre kararı alınmalıdır. Ama bunun tersi olur Yönetim kurulu görevinden ayrılmaz, çünkü koltuk çok güzel, hemde sıcak . . .

toptan istifa
19.12.2012 12:13:34
bandırmaspor,u yöneten kim varsa hepsi istifa etmeli .. NEDEN ; KARDEŞİM BAŞKAN SİĞARACILIK YAPIYOR , AHMET EDİN PEYNİRCİLİK YAPIYOR KLÜBEDEKİ GENEL KAPTAN ALPER SARGIN KÖMÜRCÜ AMA BU ADAMLAR BANDIRMASPOR İÇİN KARAR VERİYORLAR VERDİKLERİ KARARLARIN SONUCUDA ORTADA BUNDAN SONRA ADAM ALACAKLARSA CEPLERİNDEN HİBE EDİP ALSINLAR

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı