Olympos Gençlik´ten Engelsiz yaşam

Olympos Gençlik´ten Engelsiz yaşam

Bandırma´da lise ve Üniversite gençliği tarafından oluşturulan Olympos Gençlik, Engelsiz bir yaşam için örnek çalışma yapıyor.

 

Bandırma´da Lise ve Üniversite gençliği tarafından İnternet ortamında oluşturulan Olympos Gençlik grup sosyal çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık bir yılı aşkın süredir ortaya koydukları sosyal projelerle kendilerinden bahsettiren Bandırma Olympos Gençlik bugünde toplumsal bir yaraya parmak basarak Bandırma Rehabilitasyon Merkezi´nin engelli öğrencileri ile bir araya geldiler.

Paşakonak mahallesi, Hamit Kaplan caddesi üzerinde faaliyet gösteren ?Çoluk Çocuk? parti Cafe ve Oyun evinde bir araya geldiler.

/resimler/2015-12/11/1750513575480.jpg

Partiye özel kıyafetlerle engelli gençlerle sıra dışı bit gün yaşayan Olympos Gençlik, derslerinden kalan boş zamanları bu tür sosyal aktivitelerle geçirdiklerini, Engelli gençlerle bir arada onlara dokunmak, onlarla hayatı paylaşmanın yanı sıra sokak hayvanları ile ilgilenmek, ihtiyacı olan yoksul ailelere gıda ve giyecek yardımında bulunmak gibi bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini kaydettiler.

Olympos Gençlik, bugün gerçekleştirdiği ?Engelsiz parti? de Engelli gençlerle sıra dışı eğlence ve yaş günü kutlaması yaptılar.

/resimler/2015-12/11/1751271701157.jpg



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı