Ömerköy göledinde boğulma

Ömerköy göledinde boğulma

Arızalanan pompayı onarmak için girdiği Ömerköy Göledinde kayboldu

Olay 13 Mayıs 2021 Perşembe saat 16.00 suları meydana geldi. Bandırma ilçesi Ömerköy ile Erikli kırsal mahalleleri arasında faaliyet gösteren bir işletmenin göletten su sağlayan pompasını onarmak için suya giren Mustafa Metin(37) hayatını kaybetti.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Gölet içinde bulunan pompayı onarmak için suya giren Mustafa Metin(37)nin kendisi ile birlikte olan arkadaşlarının gözleri önünde boğulma tehlikesi geçirip imdat istemesine rağmen, çaresiz kalan arkadaşlarının durumu jandarma'ya bildirmekten başka çareleri kalmadığı öğrenildi.

Olay yerine intikal eden Jandarma'nın gölette kaybolan Mustafa Metin'i bulmak için başlattığı çalışmaya Erdek'ten Dalgıç getirtildi.

Akşam havanın kararması sonucu ara verilen çalışmalar bu sabah yeniden başlatıldı. Sulama Göledinde kaybolan Mustafa Metin'in aslen Gönen ilçesi, Büyük Soğuklar kırsal mahallesi sakinlerinden, evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

BAYRAMLAŞMA  BEKLERKEN ÖLÜM HABERİ GELDİ

Su pompası onarımı için girdiği Ömerköy göledinde kaybolan Mustafa Metin'in Gönen ilçesi Büyük Soğuklar kırsal mahallesinde bayramlaşmak için bekleyen ailesine acı haber bu sabah verildi. Bayram ziyareti beklerken ölüm haberi ile yıkılan Metin ailesinin bayram sevinci büyük acıya döndü.

KURTARMA EKİPLERİ CESEDE ULAŞTI.

Hava'nın kararması ile akşam ara verilen arama çalışmaları bu sabah Erdek ve Bandırma itfaiyeleri, arama kurtarma ekiplerince yapılan çalışma sonunda saat. 10.oo dolaylarında Mustafa Metin'in cesedine ulaşıldı.

Savcılık boğulma vakası ile ilgili olarak Ömerköy göledinde hayatını kaybeden Mustafa Metin'in cesedini, kesin ölüm raporu hazırlanması amacı ile Bursa Adli tıp kurumuna gönderdi.



Anahtar Kelimeler: Ömerköy göledinde boğulma
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı