Ömür Boyuer'den adaylık açıklaması

Ömür Boyuer

CHP il Başkan adayı Ömür Boyuer; "Atatürk’ün rehberliğinde tam bağımsız Türkiye için mücadele edelim. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Balıkesir’de CHP’yi iktidara taşıyalım.”

Torun Eliz, dedesi Ömür Boyuer’in konuşmasını dikkatle dinledi.
CHP Balıkesir il Başkan adayı Ömür Mustafa Boyuer basın toplantısına il başkanı Erden Köybaşı ve Millet Vekili Serkan Sarı sağ tarafında,sol tarafında eşi Ayla ve Torun Eliz vardı.
İl binasında gerçekleşen Basın toplantısına Balıkesir yerel gazetelerin temsilcileri ve CHP üyeleri de katıldı.


Ömür Mustafa Boyuer (Makine Mühendisi,) 1993 Yılından beri CHP. si üyesi. Her etkinlikte Ömür Boyuer vardır. 1963 Yılında Balıkesir de doğudu. Köklü ailelerindendir. 1999 Yılında Balıkesir Belediye Başkan adayı, 2011 Yılında Balıkesir Milletveili adayı. CHP.Balıkesir üyeler arasında her zaman yerini aldı. Balıkesir Makine Odası Şube Başkanlığı Tumok Genel sekreteri görevinde bulundu. Otobüs İşletmeciliğinde şirket ortağı ve müdürlük yaptı.Devlete vergisini ödedi. Hazirnede geçiner devlet memurlarında değil. Balıkesir 20 ilçenin il delegelerine ilk mesaj Ömür Boytuer den geldi. CHP. içinde gelen İl Başkan adayı Ömür Boyuer 3 yaşında torun ve eşi Ayla ve Yol arkadaşları ile birlik 20 ilçenin yol haritasına çıkıyor.


Boyuer’in açıklamasının bir bölümü,
“Bizim Yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında; delege seçimlerinde oy veren, ardından yönetimlerini seçen ve yönetici olamazsa kenarda duran, kenarda bırakılan parti üyelerimizin Yönetim süreçlerine doğrudan katılım sağladığı bir yönetim anlayışı inşa edilecek. Bizim Yönetimde olduğumuz CHP Balıkesir İl Başkanlığında; Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri ile ortak koordine edilecek, kadın ve genç dağılımın da doğrudan sağlanacağı; Emek, Kent ve Yaşam, Kültür, Sanat, Sağlık, Eğitim ve Parti İçi Eğitim gibi başlıklarda “yönetici olmayan” çok kıymetli CHP Üyelerinin doğrudan çalışacağı, karar sahibi olacağı bir yeni dönem yaşanacak. Komisyon toplantıları tüm üyelere açık olarak gerçekleştirilecek, alınan kararlar İl Başkanlığı tarafından uygulanacaktır.


“ORTAK AKIL HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELİR”
Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan İl Kongresinde Yönetime talip olan biz Balıkesir’de ortak aklı egemen kılacağımız bir gelecek mümkün ilkesi ile yola çıktık Çünkü; ortak aklın olduğu yerde Emek Yücelebilir; Birlik, Beraberlik, Dayanışma, Sevgi ve Saygı yaşama geçebilir; ortak aklın olduğu yerde Demokrasi var olabilir; Hak-Hukuk-Adalet sağlanabilir. İhtiyacımız olan tek şey ortak akıl ve şunu sakın unutmayın her biriniz bu ortak aklın vazgeçilmez bir parçasısınız. Biz; yönetime geldiğimizde tüm çalışmalarımızı; halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever, kamucu ve anti-emperyalist anlayışla yürüteceğiz ve bu konuda kararlıyız. Biz; halktan, emekten, demokratikleşmeden yana, yurtsever, kamucu ve anti-emperyalist anlayışta olan herkesin desteğini istiyoruz. Gelin hep birlikte laik-demokratik ve sosyal hukuk devletine sahip çıkalım. İlkeli, ahlaklı siyaseti egemen kılalım. Atatürk’ün rehberliğinde tam bağımsız Türkiye için mücadele edelim. Gelin hep birlikte yerel seçimlerde Balıkesir’de CHP’yi iktidara taşıyalım.” Macit Ermiş-Balıkesir 



Anahtar Kelimeler: Boyuer' adaylık açıklaması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı