Önce dinletti, sonra ağlattı, daha sonra ise söz aldı.

Önce dinletti, sonra ağlattı, daha sonra ise söz aldı.

Seçim çalışmaları için Bedensel Engellilere konuk olan Oya Yücel, kişiye özel, duygu yüklü mini konser' in ardından bütün isteklere "evet" dedi.

AK Parti Kadın kolları başkanı ve Belediye Meclis üyesi Oya Yücel 31 Mart mahalli seçimleri aday adaylığı çalışmaları kapsamında bugün Kapalı çarşı Harun Karacan Gençlik merkezinde bulunan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Malül Gaziler, Emekliler, Tüketiciyi koruma, Engelime renk ver ve Balgöç  ziyaretlerini tamamlayıp geldikleri Bedensel Engelliler derneğinde sürpriz üstüne sürpriz yaşadı.

Bedensel Engelliler derneğinin ozan Başkanı Erdal Dumrul, eline aldığı sazı ile Oya Yücel ve beraberlerindeki arkadaşlarına kendi bestesi olan “Anneler günü, düştü Annelere” bestesini çaldı.

Dumrul sazının teline vurup duygu yüklü mısraları sıraladıkça Yücel'in gözleri dolu dolu oldu.

Mini konseri biten ozan Erdal Dumrul, başladı isteklerini sıralamaya, "dünden bugüne bizim için hiçbir çaba sarf edilmedi" dedi.

“Çok söz verildi ancak tutulanı olmadı!.. ” dedi.

Söyledi de söyledi. Oya Yücel, ziyaretlerinin aday adaylığı kapsamında nezaket ziyaretinden ibaret olduğunu aday olduğu zaman ise tekrar ziyarette bulunacağını, işte o zaman Bandırma'da sayıları 20 bin'e yaklaşan engelliler için neler düşündüğünü tek tek anlatacağını söyledi.

Finalde ise akşam Kadın-Der'in sanat gurubu konserine katılan Oya Yücel, sanat gurubunu tebrik etti.



Anahtar Kelimeler: dinletti sonra ağlattı sonra .
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı