Önder ve Ergin`lerin mutlu günü

 Önder ve Ergin`lerin mutlu günü

Erdek`in önde gelen kanaat liderlerinden Eczacı Sedat&Ülfet Önder`in kızı Özge Önder, Endüstri Mühendisi Aybars Ergin ile hayatını birleştiriyor.

 

Erdek`in seçkin isimleri hafta sonu Pınar Otel`de, Özge Önder & Aybars Ergin`in kına gecesinde buluştu.  Pınar Otel`in kendine özgü otantik bahçesinde gerçekleşen kına gecesi konum ve atmosfer anlamında düğün standartlarında yapıldı.

Erdek eski ADD Başkanlarından ve Önder Eczanesi sahibi Ülfet & Sedat Önder çiftinin, İstanbul Panosonıc-Viko`da Endüstri Mühendisi kızı Özge Önder ile İstanbul`lu eski işletme müdürlerinden Filiz&Ali Ergin çiftinin Filli Boya`da Endüstri mühendisi evlatları Aybars Ergin ananelere uygun vecibelerin ilk durağı söz ve nişan`dan sonra kına gecesini yaparak evlilik için gün saymaya başladılar.

Erdek Pınar Oteldeki sıra dışı kına gecesinde konukları Ülfet & Sedat Önder çifti karşıladı. İstanbul`dan gelen damat Aybars Ergin, ailesi ve yakınları yanı sıra Erdek`ten geceye katılan seçkin konuklar Pınar otel`in yazı aratmayacak bahçe konseptinin mehtaplı gecesinde Özge ile Aybars`ın mutluluklarına şahit oldular.

Önder ve Ergin aileleri hafta sonu İstanbul`da yapılacak düğün töreni ile Özge & Aybars`ın yaşamlarını birleştiren gelenekleri noktalamış olacaklar.

Bandırma manşet olarak, Önder ve Ergin ailelerini tebrik eder, genç çiftlere ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.



  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı