Önemli derece aldılar

Önemli derece aldılar

Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.

Yeni yeteneklerin Türk Atletizmine kazandırılması amacıyla, 17 Ekim 2015 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Türkiye Genelinde sekiz bölgede düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi´nin 1. Kademe yarışları tamamlandı.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde yapılan yarışlara 580 kız, 731 erkek toplam 1311 sporcu ve 332 takım katıldı.

Bu yarışmalara Ege Bölgesi grubunda Erdek´ten, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü de katıldı. Antalya´da yapılan bu yarışmada ilk resmi müsabakalarına katılan Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü erkek kros takımı Ege Bölgesi Dördüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti. Yarışmaya Kulüp Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile öğretmen Ziya ÖZKAN nezaretinde katılan sporcular bunan sonraki yarışta Erdek´e bir kupa ile döneceklerini dile getirdiler.

1 . Kademe ve 2. kademe puanlarının toplamında ilk üç sırayı alacak takımların finale kalacağı bu turnuvanın Ege Bölgesi 2. Kademe yarışması 21 Kasım 2015 tarihinde Pamukkale/Denizli´de yapılacaktır.



Anahtar Kelimeler: Önemli derece aldılar
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı