ONLAR ERDİ MURADINA!...

ONLAR ERDİ MURADINA!...

Gönen Ovası Sulama Birliği Müdür Yardımcısı Sezgin Yaşar, Nurcan Tekin ile Esnaf Kefalet Sosyal Tesislerinde yapılan muhteşem düğün töreni ile bekârlığa son verdiler.

Gönen Esnaf Kefalet Sosyal Tesislerinde Cuma akşamı yapılan düğün törenine Gönen Ovası Sulama Birliği personeli tam kadro katıldılar. Başta birlik başkanı Bülent Can, Gönen Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Mutlu, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Mutlu, Metin Çelik, Arda Özer, Ali Bayman, Erol Çakır, Erol Canbaz, Ümit Gülşen, Birlik Müdürü Aktan Çömlekçioğlu, Muhasip Bahtiyar Yemenli, Meclis üyeleri, personel ve arkadaşları bu mutlu gününde Sezgin-Nurcan çiftini yalnız bırakmadılar.

Gecede; birlik başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile personel bol bol genç çifte eşlik ettiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlence, genç çiftin mutluluklarına ayrı bir neşe kattı.

Gönen Ovası Sulama Birliği Başkanı Bülent Can; Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dilerken “Birbirinizi sevin ve saygı duyun. Ufak tefek şeylerin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin”.Dedi.

 



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı