Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına

Güneydoğu Gazisi Oytuğ Genel 3,5 yıllık ıstırabını doldurup, Elif'i ile mutluluk denizine yelken açtı.

16 Kasım 2018 yılında Şırnak’ta, terhisine 2 ay kala bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve İlk müdahale sonrası kaldırıldığı GATA’da 2 yıl, getirildiği Kayacık Toki deki evinde ise 1,5 olmak üzere toplamda 3,5 yıllık iyileşme süresinde yaşama olan bağını kopartmayan Gazi Oytuğ Uras Genel için 22 Ağustos 2021 Pazar akşamı yeni bir hayatın başlangıcı oldu.

Bandırma’nın evladı Gazi Oytuğ Uras Genel hayata tutunmasında ona destek olan yakınları, sağlıklı günlerinde mutluluğu paylaşacak bir eş aradıklarında çok uzaklara gitmediler.

Ağabeyi Koray’ın baldızı, yengesi Emine hanım’ın kardeşi, Aslen Urfalı ancak uzun zamandır Bandırma’da yaşayan Hatice & Sedat Ölüoğlu’un güzel kızları Elif ile başlayan hayat arkadaşlığı söz, nişan, kına ve bu akşam kıyılan nikâh ile bir yastıkta, bir ömre uzandı.

Nükhet & Turgut Genel’in Gazi evlatları, Gazi Namık Aktuna’nın yeğeni Oytuğ Ural Genel için Konuk Park kır bahçe düğün salonunda hazırlanan geceye kuğular gibi süzülen Elif & Oytuğ Genel çifti alkışlar eşliğinde geldikleri nikâh masasında, onları hayatta bir birlerine bağlayan nikâhı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun kıydı.

 Belediye önceki Başkanı Dursun Mirza ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bandırma Şubesi Başkanı Gazi Ecevit Karakoyun ise bu çok özel törene nikâh şahidi olarak katıldılar.

Gazi, Aytuğ Uras Genel’in zor gününde yanında olan başta Balıkesir Valisi Hasan Şıldak olmak üzere birçok isim gönderdikleri çiçeklerle güzel günlerde de kendisinin yanında olduğunu gösterdiler.



Anahtar Kelimeler: Onlar muradına
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli