Onlarda evlilik kervanına katıldı.

Onlarda evlilik kervanına katıldı.

İş adamı Murat Erkurt, Ocaklar Aloria Garden Hotel`de düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatını Betül Agabeyoğlu ile birleştirdi.


Betül & Murat Erkurt paylaşan: zeki-karadeniz

Herkes bu düğünü merak ediyordu.

Eski Beşiktaşlı Turgut & Yurdanur Erkurt çiftinin evlatları iş adamı Murat Erkurt ile yurt dışında yaşayan Nermin & Atilla Ağabeyoğlu`nun güzel kızı Betül bir yılı aşkın nişanlılık süresi ardından Ocaklar Aloria Garden Hotel`de düzenlenen görkemli düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

Günler öncesi başlayan düğün hazırlıkları, her ayrıntının tek tek gözden geçirildiği Aloria Garden`de kelimenin tanımı ile eşsiz bir gece yaşanmasına neden oldu.

Önceki gece Erdek Artake Taş restorant`ta düzenlenen kına gecesi ardından akşam Aloria Garden`de hazırlanan gecenin fekoratif senaraist`i Jülide gülmezgil`di. Gülmezgil her zaman olduğu gibi eksiksiz masa dizaynları ile göz kamaştırırken, Aloria garden mutfağı bu gece için özel speciel yemekler hazırladı.

Havuz kapatıldı pist`e dönüştürüldü, üst köşeye gelin-damat otağı kuruldu.

Ses ve ışıklandırmayı Bester üstlendi, Görsel kayıt ve fotoğraf çalışması Pro Foto`ya aitti.

Birisi Cimicip ile ekrana yansıyan görüntü olmak üzere 3 ayrı kamera, 4 fotoğraf gözlemcisi Düğünü kare kara işledi.

Gecenin müzik grubu bir dönem Bandırma`dan çıkıp İstanbul sahnelerinde efsane olan Nusret Uyar`un grubu Orkestra Active, beraberinde solist Çisem`di.

Sanatçı Baran ile çeşitlendirilen sahne performansı konuklara sıra dışı bir gece yaşattığı Aloria Garden`deki Betül- Murat çift düğün töreninde sıra nikaha geldiğinde hafif bir yağış oldu.

Doğal iklemdirme modundaki bu yağış genç çiftin nikahını kıyan Erdek Belediye Başkanı Mim. Hüseyin Sarı`ya da ilham verdi.

Sarı, evlilik müessesesinin kutsal bir kurum olduğunu, 5 yıl aradan sonra geldiği görevinde henüs 3 nikah kıydığını, ancak görev süresi içinde eli erdiği, zamanı yettiğinde gençlerin birleşmesini belgeleyen nikah törenlerinde, nikah kıyıp gençlerin sağlıklı bir gelecek inşa etmelerinde katkıda bulunmak istediğini vurgulayarak, nikah cüzdanını teslim ettiği Gelin Betül Ağabeyoğlu Erkurt`a ``Unutma evi her ne kadar erkek yönetsede, evi dişi kuş yapar`` diyerek ona ünlü bir ata sözü ile övütte bulundu.

Nikahın ardından Ocaklar Beldesinin karanlık sahilleri gökyüzünü dolduran havai fişek gösterisi ile aydınlandı.

Gecenin ilerleyen saatlerine süren görkemli törende Turgut & Yurdanur Erkurt çifti kızları Tuğba, damatları Gökmen konuklarla tek tek ilgilendi.



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli