ONSEKİZ AYIN İCRAATLARINI AÇIKLADI

ONSEKİZ AYIN İCRAATLARINI AÇIKLADI

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, asın mensuplarına Susurluk ayran evinde kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

            Susurluk Belediye başkanı Nurettin GÜNEY, Başkan yardımcısı Sibel SARI ve Millet ittifakı meclis üyeleri ile birlikte yerel ve ulusal Basın mensuplarına Susurluk ayran evinde kahvaltılı basın toplantısı yaptı.

 Belediye meclis üyeleri, Susurluk yerel ve ulusal basının katkılarıyla köşe yazarlarının da katılımıyla Belediye Başkanı soru yağmuruna tutuldu.

Gazeteci İbrahim PAMUKÇU, Susurluk Kardeş gazetesi muhabiri İrfan AYYILDIZ, Köşe yazarı Kemal AYYILDIZ ve  Kurucu Muhabir Tahsin AYYILDIZ, Köşe yazarı Levent GÜNDOĞAN, Köşe yazarı Eşref  KALAYCI, Köşe yazarı Yücel KILIÇ, köşe yazarı Ramazan Serdar TOPRAKTEPE, Beş  eylül Köşe yazarı ve aynı zamansa Millet ittifakı Belediye Meclis üyesi Murat KULA, Beş  Eylül Köşe yazarı  muhabir Gürdal ERGEN, Belediye işletme müdürlerinin hazır bulunduğu ve sunumları soru cevap şeklinde açıklamalarda bulundular.

            Belediye başkanı Nurettin GÜNEY açılış konuşmasında On sekiz aylık icraatlarını ve ellerindeki her türlü imkânsızlıklara rağmen Susurluk’u yaşanabilir bir şehir haline getirdiklerini açıkladı. Kanalizasyon çalışmalarından ve ana caddelerin taş döşeme işlemlerinin bittiğini etap etap ara sokaklarımda kendi imkânları ile Belediye işçileri ile birlikte yaparak Susurluk halkınım toz duman ve çamurdan kurtardıklarını belirtti.

Susurluk belediyesinde 303 personel çalıştırdığını 12 adet te engelli personel çalıştırıldığını Susurluk’u yaşanabilir şehir haline getirdiklerini açıkladı. İzmir-İstanbul yolunun açılması ile yol boyundaki Belediye tesislerinde 4 Ağustos2019 tarihinden bu yana %45 dinlenme tesislerin cirolarının düşmüş olduğunu vurgulayarak “Bu açıklarımız gidermek için Susurluk Ömür ayranı üretimine ve peynir üretimine Subel ayran ve Subel market markası adı ile ayran ve peynir üretimine başlanacak, Susurluk hayvan pazarı kurulma aşamasında. Diğer müjdeli haber de Ilıca boğazı mahallesinde sıcak su ile seracılık sistemi kurulacağız ihalesinin yapıldığını ve en kısa zamanda işçilik çalışma işlemleri başlayacak.” Dedi.  İbrahim PAMUKÇU Susurluk



Anahtar Kelimeler: ONSEKİZ İCRAATLARINI AÇIKLADI
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli