"Önümüzdeki Kocaeli maçına bakıyoruz."

Bandırmaspor Teknik Direktörü Gürsel: “Birkaç puan daha fazla toplayabilirdik”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Her maça üç puan için çıkıyoruz. Boluspor maçında, yüzde 70 oranında topa sahip olmamıza rağmen maçı kazanamadık ve bir puanla yetinmek zorunda kaldık. Bu maçta diğer maçlara göre daha az pozisyon ürettik” dedi.

12 maçta 22 puan topladıklarını belirten Gürsel, “Aslında, bazı maçlarda şanssız şekilde yenilmesek, birkaç puan daha fazlamız da olabilirdi” diye konuştu.

Milli maç arasından sonra Bandırma’da oynayacakları Kocaelispor maçına da üç puan için çıkacaklarını vurgulayan Gürsel, şu değerlendirmede bulundu:

“Her maçımıza iyi mücadele etmek ve oyunumuzu daha ileri götürmek için çıkıyoruz. Oyuncularımızın performansından çok memnunum. Yönetim kurulumuzun da büyük özverisiyle iyi bir takım kurduk. Yeni transferlerimizden yararlanma oranımız da çok yüksek. İlk yarının bitimine 6 hafta var. Bu 6 haftada da oyuncularımızdan maksimum verimi almaya, oyunumuzun kalitesini yükseltmeye çalışacağız. Ara transfer dönemi için şu anda konuşmak çok erken. Zamanı geldiğinde yönetim kurulu ile konuyu değerlendirir, futbolcu gönderme veya alma şeklinde karar veririz. TFF 1.Lig’de zorlu takımlar mücadele ediyor ve hepsine saygı duyuyoruz. Milli maç arasının ardından kendi evimizde konuk edeceğimiz Kocaelispor’u puansız göndermek için elimizden geleni yapacağız. Bu maçta, 4 sarı kart cezalısı durumuna düşen Mulumba forma giyemeyecek. Okan’ın sakatlığı da var. Tabii ki gönlümüzden takımımızı Süper Lig’e yükseltmek geçiyor ama bunu konuşmak için çok erken.”

Ziraat Türkiye Kupası dördüncü turunda eşleştikleri Şanlıurfaspor’u da elemek istediklerini belirten Gürsel, “Kupaya da önem veriyoruz. Hem lig, hem de kupada başarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dedi. ÖNDER BALIKÇI



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı