Onur Bektaş, Fethiyespor´da

Onur Bektaş, Fethiyespor´da

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Fethiyespor Onur Acar´ı renklerine bağladıktan sonra Bandırmaspor´lu ön libero Onur Bektaş´la da iki yıllık sözleşme imzaladı.

Fethiyespor tesislerinde yapılan imza törenine transfer komitesi üyeleri katıldı.

Fethiyespor ile sözleşme imzalayan Onur Bektaş hedefi olan bir kulübe gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Onur Bektaş Fethiyespor´u PTT 1. Lig´e çıkarmak için ellerinden gelen gayreti tüm futbolcularla göstereceklerini söyleyerek Fethiyespor büyük bir taraftara sahip. Fethiyespor´u şampiyon yapmak Fethiyespor´la şampiyonluk yaşamak için Fethiyespor´a geldim dedi.

Fethiyespor Transfer komitesi yöneticilerinden Volkan Büber de; ?Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Anlaştıklarımız var. sözleşmelerinden dolayı açıklama yapamıyoruz. Bugün Onur Bektaş´ı renklerimize kattık. Bir hafta boyunca yoğun bir Transfer hareketliliği yaşayacağız.? dedi.

Onur Bektaş bugüne kadar Bandırmaspor, Göztepe,Boluspor, Tavşanlı Linyitspor, İnegölspor, Kızılcahamam, Erzincanspor ve Ankaragücü´nde futbol oynarken PTT 1. Lig´de 75 , 2. Lig´de 144, 3. Lig´de 53 maçta görev aldı. Bu maçlarda toplam 10 gol kaydederken Türkiye kupasında 10 maç, U-21 Lig´inde 42 maç oynadı 7 gol kaydetti.



Anahtar Kelimeler: Onur Bektaş Fethiyespor
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı