?Onur gecesi?nde coşku

?Onur gecesi?nde coşku

Bandırma basınının 100. yılına görkemli kutlama

?Bandırma Basını 100. Onur Gecesi? coşkulu geçti.

Grand Asya´da gerçekleşen geceye Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Yücel Yılmaz, Erdek Belediye Başkanı Mimar Hüseyin Sarı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC) Başkanı Turgay Olcayto, gazeteci-yazar, CHP´nin eski genel başkanı Altan Öymen, gazeteci-yazar Attila Gökçe, Ahmet Çakır, Mehmet Ayan ve Osman Babucci, Çelebi Bandırma Limanı Genel Müdürü Mehmet Akif Ersoy, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mahir Mavi, daire müdürleri ve seçkin bir konuk topluluğu katıldı.

 

BGC 2. Başkanı Ozan Ertuğrul´un sunumundaki gecede Bandırma basınına emek veren, artık aramızda olmayan gazetecilerin de aralarında bulunduğu sinevizyon gösterisi ilgiyle karşılandı.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaan Bingül´ün açış konuşmasının ardından gazeteci-yazar Altan Öymen, TGC Başkanı Turgay Olcayto, gazeteci-yazar Attila Gökçe, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Yücel Yılmaz, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, gecenin anlamı üzerine düşüncelerini açıkladılar.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto, 100 yıllık bir geçmişi bulunan Bandırma basınının Türk basın tarihindeki önemine değinirken, ?100 yıllık bir süre az değildir. Bandırma basınına emek verenleri ve bu geceyi düzenleyenleri yürekten kutluyorum? dedi. Yerel basının öneminin de altını çizen Olcayto, yerel basında birlik ve beraberlik içinde bulunmaları gerektiğini de vurguladı.

Daha sonra ülkemizin tanınmış topluluğu ?RUBATO?, unutulmaz bir konser verdi. Geceye katılan konuklar, Rubato´nun şarkılarına eşlik ederek gönüllerince eğlendiler.  Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Onur gecesi coşku
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false