Onur listesinde 4 kuruluş var

Onur listesinde 4 kuruluş var

Gönen Kaymakamlığı En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasından yer alan Gönen’den 4 işletmeye onur plaketi verdi.

İstanbul Sanayi Odası (ISO) tarafından geleneksel olarak yapıla gelmekte olan Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu arasından Gönen’den 4 işletme yer almıştı. 

ISO’nun belirlediği Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu 2019 listesinde yer alan Gönen firmaları ilçe Kaymakamlığınca ziyaret edilerek takdir ve teşekkür plaketi ile taltif edildiler.

Türkiye’de 2019 yılı En Büyük 500 kuruluşu içinde yer alan Başhan Tarımsal Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. 163.sırada, Gönenli Süt ve Süt Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret A.Ş. ise 211. sırada yer almıştı.

Gönen’in vizyonunu öne çıkartan, iş ve istihdamları ile ilçe ekonomisine değer katan 4 kurulu için Gönen Ticaret Odası tarafından hazırlanan onur plaketleri ilçe Kaymakamı Arslan Yurt ve Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet Selvi tarafından bizzat gerçekleştirilen ziyaretlerle hak sahiplerine takdim edildi.

Gönen Ticaret Odası tarafından hazırlanan onur plaketleri BAŞHAN şirketi adına Necmettin Başhan, GÖNENLİ SÜT şirketi adına teknik müdür Ünal Türkay’a verildi.

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, Pandemi süreci ile öne çıkan gıda gereksinimi, özellikle tarım, hayvancılık gibi yöresel üretime dayalı katma değer yaratan sanayi kuruluşlarının üretimlerine olan talebin hem üretici, hemse tüketici büyük avantajlar sağlamakta olduğunu, bu anlamda bölgenin gıda sektöründeki dinamikleri olarak ortaya koydukları çaba ile ulusal üretim ve Pazar alanında başarılı yükselişlerini sürdürerek ISO’nun hazırladığı Türkiye’nin en büyük 500 kuruluşu içinde yer alan kuruluşları tebrik ettiğini vurgulayarak “Bu başarılarınızı daha üst noktalara taşıyacağınızdan şüphem yok, yaptığınız atılımlarla önce kentimize, sonra ülkemize olan katma değer ile övgüyü fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sizleri aynı zamanda geriden gelen kuruluşlara da örnek oluşturduğunuz için kutluyor, sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi. Ahmet Kamil Ilgazlı-Gönen



Anahtar Kelimeler: listesinde kuruluş
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli