Onur`dan cevap gecikmedi

Onur`dan cevap gecikmedi

Öztaylan`ın, İmaj yorumuna, Başkan yardımcısı Ozan Onur`dan cevap geldi.

BAŞKAN YARDIMCISI OZAN ONUR’UN BASIN AÇIKLAMASI

Yerel basında son günlerde AKP Milletvekili Sayın Cemal Öztaylan’ın açıklamaları olarak yer alan “CHP’li Belediye’nin Bandırma’nın imajını zedelediği” yönündeki haberleri ne yazık ki üzülerek takip ettik. Bahsi geçen haberde kentimizin imajını, çöplük yangının ardından tamamen kendi düzmeceleri olduğunu öğrendiğimiz zehirlenmelerin ve 23.Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nde sahne alan dansçı kızların zedelediğini ifade ediyor. Bandırma’nın Yerel Yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlere adeta nefes aldırmamak için çalışan, kaybettiği seçimi hazmedemeyip her şeye haciz koyduran Sayın Cemal Öztaylan’a sormak gerekir. 
Sizlerin görev yaptığınız ve iktidar olduğunuz dönemde Bandırma’nın Eti BOR Genel Müdürlüğü gitti, Bandırma’nın TMO Genel Müdürlüğü gitti, DLH Bölge Müdürlüğü gitti, Tekel kapandı. Çıkardığınız Büyükşehir yasasıyla bu kentin özlemi olan il olma hayali bitti.İktidar olarak yerine getirdiğiniz bu uygulamalarla, Bandırma imajını ne yazık ki o zaman kaybetti. Yalnız şunu hiçbir zaman unutmamak gerekir. Bandırma ve Bandırmalılar her şeyin farkında. Sizlerin hoşuna gitmese de bizler hızlı bir şekilde bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz.



kadir pir
3.08.2013 00:50:49
Sayın Ozan bey, sizi niye 600 evler mah.göremiyoruz. 600 evlerde ışıklı kavşak ihtiyacı var, gelin bu konuyla ilgili vatandaşla, esnafla görüşmeler yapın. Bursa tarafından gelirken karşı yöne giriş yok, engelli vatandaş karşı yöne geçemiyor. Gece ne altgeçit, ne üst geçitten ailemizi karşıya geçiremiyoruz. Orta kısma ışıklı, yaya geçitli kavşak ihtiyacının tespit edilmesini rica ediyoruz. Saygılarla

  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli